Monika139 parašė:
Registruoja pirmadieniais vizitams po 2 sav. Laikus pradėkit gaudyt maždaug nuo 7 val ir perkrovinėkit sistemą kas kelias minutes, kol įkrenta Gintauto laikai.
Ačiū 🙂
Monika139 parašė:
Registruoja pirmadieniais vizitams po 2 sav. Laikus pradėkit gaudyt maždaug nuo 7 val ir perkrovinėkit sistemą kas kelias minutes, kol įkrenta Gintauto laikai.
Ačiū 🙂
Cukrus89 parašė:
Man hcg nerodė dvynuku 😂🙈
O geras,man iskart 🤣kai gavau rezultata 390,vietoj iki simto, gydytoja iskart pasake,kad daugiavaisis bus 🤣o as jau buvau prisigalvojus,kad kazkas negerai,nes lb didelis 🤣
Jegluteee parašė:
Sveikos, norėjau paklausti, kaip jaučiatės pačioje pradžioje, laukiantis dvynukų, kokių iškirtinių pojūčių būna? Ir kaip galima įtarti, kad tsi dvynukai kol dar nea…
Man labai pilvas iškart pradėjo matytis
Gintare111 parašė:
Sveikos, kurioms jau nemazai savaiciu, papasakokit ka ruosiates? Kada lyti suzinojot? Kada pradet pirktis ir but pasiruosus zinant, kad vaikuciai buna gimsta anksci…
Po nipt zinom,kad vienas tikrai berniukas,antras dar neaisku
drabuzelius kelis isidesiu 50,o kitus 56
persiziurineju sunaus rubelius, vintede ieskau kazko neutralaus :)bet dar neperku,nes jei paaiskes,kad antra mergyte gausiu rubeliu is drauges
MLiepsna parašė:
Po nipt zinom,kad vienas tikrai berniukas,antras dar neaiskudrabuzelius kelis isidesiu 50,o kitus 56
persiziurineju sunaus rubelius, vintede ieskau kazko neu…
O dar mazesniu nereikia? Kokio dydzio dazniausiai jie gimsta idomu 😂
Gintare111 parašė:
Yra slapta dvynuku grupe, galit pas mane nueit ant profikio, rasit, pasiprasykut
kiek ten stebiu gimusiu mazyliu svoriai ivairus,bet didzioji dauguma apie 3kg, tad visai mazyciu tik jau extra atveju prireiktu,o ir jau gautumet ligoninej
tad drasiai galvokit apie 50 ir 56 :)man paciai cia dar kazkoks suvokimo trukumas, sunus gime 4.085kg 😅neisivaizduoju kaip cia tie 3kg vaikai atrodo 🤣🤣🤣radau 50dydzio rubu ir nesuprantu ar cia tikrai vaikams skirti 😅
Gintare111 parašė:
Laba, aš pripirkau nuo 44 dydžio iki 62. Bet va dabar dilema kokius dėtis į ligoninė daugiausiai. Per paskutinius echo planuoju pasiklausti kiek cm vaikai bus, tai orentuosius į tai. Nes iš to neišmanumo atrodo per daug rūbų pripirkta 44 ir 50 dydžio 😁 Nes jei spėjimo būdu pasiimt rūbus, tai gausis vos ne visą komodą vežt reiks 😁
MLiepsna parašė:
Yra slapta dvynuku grupe, galit pas mane nueit ant profikio, rasit, pasiprasykutkiek ten stebiu gimusiu mazyliu svoriai ivairus,bet didzioji dauguma apie 3kg, t…
Nematau jokios grupes🙄 gal pakviest galit
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai