Mavitidi parašė:
Siaip noretume itilpt tik I mano pajamas ir vyro viska taupyt😊,bet gaunasi,kad ne iseina dar is jo pajamu tenka nuimti ant visokiu nenumatytu islaidu ar pramogu ir …
Tada normaliai leidžiat
Mavitidi parašė:
Siaip noretume itilpt tik I mano pajamas ir vyro viska taupyt😊,bet gaunasi,kad ne iseina dar is jo pajamu tenka nuimti ant visokiu nenumatytu islaidu ar pramogu ir …
Tada normaliai leidžiat
Mavitidi parašė:
Mano uošviai gyvena tik iš anytos algos, o uošvio alga taupoma. Iš jos paskui kokios super kelionės, dideli remontai namo, naujos mašinos ir t.t. perkama. Šiaip anytos alga mažytė, bet jie per daugelį metų įsipratinę ir ne tik, kad sutelpa, bet dar ir normaliai gyvena. Mane visad stebina kaip jie atrodo, kad gyventų bent iš dvigubai didesnių pajamų...
Mavitidi parašė:
Taip,nuom
Manau, kad tikrai neblogai tvarkotes
O daugiau ka pasakyti lb sunku, nes nezinom nei kokia salis, nei kokios pajamos
Nes nuo to daug kas priklauso.
Šiandien peržvelgiau buto mokesčių statistiką, tai bent pasidžiaugiau, kad už tv- internetą sutaupom dabar 10 eur/mėn
Anksčiau 2 metų vidurkis buvo po 28 eur/ mėn, dabar 18 eur
Atsisakėm papildomų mokamų kanalų, kadangi vyras F1gerbėjas tai per viasat sport baltic žiūrėjom, o dabar kaip tyčia nutraukė transliacijas, tai nebeliko dėl ko žiūrėt
Atrodo smulkmena, bet va per metus 120 EUR
Nekuklus klausimas, bet gal kas paatviraus - ar kaip nors uždarbiaujat ir prisiduriat papildomai ir kokiais būdais ? Esu VPA, netrukus išmoka sumažės. Galvoju lankyti kursus ir pasimokyti gaminti papuošalus. Bet vėl - ar rinka neperpildyta tais papuošalais... Žodžiu, esu apmąstymuose. Pasidalinkit patirtim/patarimais
Sesė ilgakasė parašė:
Nekuklus klausimas, bet gal kas paatviraus - ar kaip nors uždarbiaujat ir prisiduriat papildomai ir kokiais būdais ? Esu VPA, netrukus išmoka sumažės. Galvoju lanky…
Aš tai dirbu buhalterijoj, tai tą patį ir namie dirbu. Bet šiaip, jei gražūs darbeliai bus ir gera kaina, tai visad pirkėjas atsiras.
Beje, antrus metus galima perrašyt ant vyro/senelių, jei apsimoka. Aš pasinaudojau tuo, tai išmoka tokia pati beveik liko 👏
Sesė ilgakasė parašė:
Nekuklus klausimas, bet gal kas paatviraus - ar kaip nors uždarbiaujat ir prisiduriat papildomai ir kokiais būdais ? Esu VPA, netrukus išmoka sumažės. Galvoju lanky…
As isbandziau papuosalu kurima-veikla labai maloni, atpalaiduojanti, bet su vaiku laiko tam nerandu...perdaug smulkiu detaliu o ir susikaupimo reikalauja....o realizacija tikrai sudetinga-pilna visur papuosalu...kainos arti savikainu
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai