Domikamo parašė:
Spiralė dedama į gimdą tai ką reikia dėti į pyndą kad lyg gimdos sulystu😁😁😁😁😁
Nustebtumėt🤷😆
Aišku užtenka ir rankos,bet nebūtinai🤷😆
Domikamo parašė:
Spiralė dedama į gimdą tai ką reikia dėti į pyndą kad lyg gimdos sulystu😁😁😁😁😁
Nustebtumėt🤷😆
Domikamo parašė:
Nesu gyvenime girdėjus kad mylintis spiralė iškristų😁😁😁 pati turėjau tai gal jūs per raudonas davė partija vyrų,nes šiaip spiralė dedama per menesines kai gimda ats…
Na jūs tikriausiai apie BDSM nelabai girdėjus.
Aišku įprastai mylintis ji tikrai neiškris. Be šansų, bet kas kiek kitaip mėgsta, tai be šansų jai išlikti🤣🤣🤣🤣
justemur parašė:
Nustebtumėt🤷😆
Nepykit bet čia biški žiauriai man kai gimda buvo atsivėrus 5 cm ir įkišo ranką praplėsti jau jausmas nekoks tai neįsivaizduoju to malonumo🙄 statė stentus į inkstus neštumo metu tai jau geriau penki tokie stentai negu pirmas gimdymas pfffff ačiu Die kad antras lengvas buvo
Domikamo parašė:
Nepykit bet čia biški žiauriai man kai gimda buvo atsivėrus 5 cm ir įkišo ranką praplėsti jau jausmas nekoks tai neįsivaizduoju to malonumo🙄 statė stentus į inkstus…
Na gimdymo skausmo su malonumu nereiktų lyginti. Nors abu mano gimdymai lengvi buvo ir greiti,bet vistiek skaudėjo,nes jokių nuskausminamųjų nebuvo, bet gerai kažkas sakė, gimdymo skausmas greit užsimiršta ir vėl moterys tam ryžtąsi😆😆
justemur parašė:
Na gimdymo skausmo su malonumu nereiktų lyginti. Nors abu mano gimdymai lengvi buvo ir greiti,bet vistiek skaudėjo,nes jokių nuskausminamųjų nebuvo, bet gerai kažka…
Nes vaikas tai atperka.
Domikamo parašė:
Nepykit už tokį išsireiškimą,bet tada jeigu niekas nesaugoja gal vertėtų ir vyrui saugotis elementariai ištraukti laiku irgi būtų veiksmingą,o jeigu dar prezervatyv…
Aš nežinau kuo jie db saugojasi, bet va ji dalinosi tokia info. Pati aš vaikų daugiau nenoriu, tai mielai ryžtuosi kiaušintakius perrišt.
Domikamo parašė:
Nesu gyvenime girdėjus kad mylintis spiralė iškristų😁😁😁 pati turėjau tai gal jūs per raudonas davė partija vyrų,nes šiaip spiralė dedama per menesines kai gimda ats…
Deda spiralę ir nesergant, tik gimdos kaklelio vėrimas nemalonus ir skausmingesnis. O šeip ne taip retai spiralę galima pamesti. Ypac jei gausios mėnesinės. Man atmetinėjo kūnas spiralę, užeidavo labai stiprūs skausmai, kad net ne kartą nualpus iš skausmo esu. Išimant spiralę rado apsuktą, neiškrito tik todėl, kad pastrigus buvo ir įaugo į gleivinę.
justemur parašė:
Na jūs tikriausiai apie BDSM nelabai girdėjus.
Aišku įprastai mylintis ji tikrai neiškris. Be šansų, bet kas kiek kitaip mėgsta, …
Ji dedama į gimdą ne šiaip į gimdos kaklelį tai patikėkit tikrai nesuprantu. O Bdsm nemekstu nes pati noriu būti dominuojanti.
Daphne parašė:
Aš nežinau kuo jie db saugojasi, bet va ji dalinosi tokia info. Pati aš vaikų daugiau nenoriu, tai mielai ryžtuosi kiaušintakius perrišt.
Gal blogai įstatę buvo,nes šiaip ją tikrai sunku pamesti. Spiralę dėti gali ir su nejautrą.
Domikamo parašė:
Gal blogai įstatę buvo,nes šiaip ją tikrai sunku pamesti. Spiralę dėti gali ir su nejautrą.
Buvo tikrinę viskas buvo gerai. O šeip nėra jos itin tvirtai besilaikančios. Pilnas YouTube kaip moterys pačios išsiima.
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai