Loretelė26 parašė:
tai gi ta kur turtais gyresi laukiasi,berods Saule nickas![]()
Aaaa
Nu siaip ar taip nesam vienodi
bergzdzia pyktis del kazkieno poziurio
Loretelė26 parašė:
tai gi ta kur turtais gyresi laukiasi,berods Saule nickas![]()
Aaaa
Nu siaip ar taip nesam vienodi
bergzdzia pyktis del kazkieno poziurio
ugnele1 parašė:
Sorry biski susimaisiau skaiciuose. Kazkaip buvau isitikinusi ( ir tebesu) kad prie tavo anketos parasyta kad laukiesi vos 13 sav, vyrus ims 9 menesiams, tai zadi k…
Kocia tam forme sedi , sedek rami o ne cia kodekuok kaip vista
Loretelė26 parašė:
Pagrasino kad administracijai paskus ir istrins kazkuria,bet pati issitryne![]()
ji mane sake skus
ugnele1 parašė:
O savo vyra mielu noru issiusciau netik 9 men bet ir 9 metams ar visiems 19 ir ne i pratybas o i paty karo kauka. Jusu ir mano situacija kitokia, del to nesiginciju. Bet kad verkti del keliu menesiu pratybu, tai nu nezinau, juokinga biski.
Kaip viena anksciau sake, kai isvaziuoja vyrai i uzsieny pinigo kalt, ir ne keliems menesiams, o metams, tai gerai, o dabar karastrofa. Mano brolis pats eina. Tai dabar tureciau skambint verkt, oi broleli negerai, negarai, vso kodel tu taip darai, kaip man baisu ar zinai, ...</blockquote >
Priciom cia brolis , tai kam jum isvis vyro reikianesuprantu
kabinetuke parašė:
As jį iš prieglaudos jau patvarkytą parsivežiau, bet sakiau dar vieną kokį laukinį ir nekastruotą parsinešiu, gal suveiks, o jei dar nepadės tai šunį reika kokį …
mano kaimynu kate tokia nagla, kad ir sunio nebijo. kabinasi i akis
o jei suo kambari tai ta parazite ant palanges lauke atsisedus suni erzina...
ugnele1 parašė:
Sorry biski susimaisiau skaiciuose. Kazkaip buvau isitikinusi ( ir tebesu) kad prie tavo anketos parasyta kad laukiesi vos 13 sav, vyrus ims 9 menesiams, tai zadi k…
Ko isvis landziojat i mano anketas. Koks jum skirtumas kiek man savaiciu:)) 2 vaiku mama ir cia sedi apsurdas kazkoks turbut mazai rupinates ir daugiau laiko praleidziat prie internet nei su vaikais, ziuriu daug sedi cia. Jeis jus neliecia ko cia sedit .
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai