Rasimiene parašė:
ruruta neizeidinek merginu![]()
reikes pasitaisyt kad tokios visos jautrios
Rasimiene parašė:
ruruta neizeidinek merginu![]()
reikes pasitaisyt kad tokios visos jautrios
ruruta parašė:
reikes pasitaisyt kad tokios visos jautrios![]()
buk gera mergaite
milda,mano nuomone-jei nenori cia gali nediskutuot,nes kuo toliau tuo sunkiau cia darosi su tavim.NEPYK,BENT MANO KANTRYBE JAU ANT RIBOS....!!!
Juk ne tu cia vienintele sakai savo nuomone.
BUK GERA,NEGADINK CIA NUOTAIKOS.....NEPATINKA TAI NEDISKUTUOK.Cia tik mano pasiulymas tau....!!!
mamukas470 parašė:
milda,mano nuomone-jei nenori cia gali nediskutuot,nes kuo toliau tuo sunkiau cia darosi su tavim.NEPYK,BENT MANO KANTRYBE JAU ANT RIBOS....!!!
BUK GERA,NEGADINK CIA NUOTAIKOS.....NEPATINKA TAI NEDISKUTUOK.Cia tik mano pasiulymas tau....!!!
Pritariu
mamukas470 parašė:
tai tu neskaityk ka rasau nereikia kibti prie mano nuomuones ir tai pat gali manes nekomentuot pasakiau kaip buvo ir prasidejo tikrai netylesiu
mamukas470 parašė:
![]()
Nu ir netylek,tik pastebajau gal tau su nervais truputi negerai!!!???
Suprantu,nestukes visos labai jautrios.
Kadangi gimdziau klinikoe,tai ir as galiu savo nuomone apie tai pasakyti,ar tik TU VIENINTELE CIA ESI....![]()
![]()
![]()
sakyk ta savo nuomuone bet as kaip suprantu turiu tyleti nes nuomuone kitoke mano. jau kiek kartu rasiau kad kam patiko tai valio o jei man nepatiko nebutina kibti prie manes girkit tas klinikas kiek norit o as ju negirsiu matai nuomuone mano isiskyre likau uzpulta tikrai nezadu pritarti jusu nuomuonei kad ir kiek pulsit
TU MILDA,turbut visai nesigaudai bendravime....!!!
Tam ir diskutuojame,sakome savo nuomones,prasom patarimu,ar pacios patariam kaip galim ir kiek galim.Jei neklystu tave jau kazkuriame forume"vienisos mamytes" irgi rasei kad puola ir taves nesupranta.Gal tu saves pirmiausia nesupranti,tada ie kitu nagali supras...
As pilnai suprantu,kurios gimdys pirma karta ir visko klausineja,tai yra normalus dalykas.
IR PRIE TAVES NIEKAS NESIKABINEJA,NEI PRIE TAVO KOMENTARU.
Dar karta isiskaityk komentarus,ir ne viena karta,gal pagaliau suprasi.
mamukas470 parašė:
IR AS NIEKO BLOGO NEMATAU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NA GERAI,BAIGIAM PYKTIS,IR MUSTIS,TAIKOMES,ir rasom skaitom ka norim
![]()
![]()
![]()
tai as taip ir norejau nezadejau su nieko cia konfliktuot
12 testuotojų vertinimai