Laknė parašė:
Mums taip pat, davė propranololio tepalą. Gamina universiteto vaistinė, bet turbūt specialiai Pošiūno klinikai.
Jis sakė kad gamina tik jo klinikai, bet gal užsukus ir pasakius ko ieškot, parduotų be recepto
Laknė parašė:
Mums taip pat, davė propranololio tepalą. Gamina universiteto vaistinė, bet turbūt specialiai Pošiūno klinikai.
Jis sakė kad gamina tik jo klinikai, bet gal užsukus ir pasakius ko ieškot, parduotų be recepto
tanita parašė:
Vat ir man idomu.. Kol kas Strumila mums tik miltelius paskyre ir sake iki metu reikes gerti. Rytoj vaziuojam kontrolei, tai del idomumo reikes paklausti apie tepal…
Miltelių efektas tikrai geresnis. Mes gėrėm miltukus o paskui tepėm. tai tepimo efekto aš nepastebėjau. Plius aišku reik nusaugot kad nenusivalytų kol plėvelė užsidės o mūsų kadangi ausytė buvo tai vis brūkšteldavo 👀
Nerko parašė:
Miltelių efektas tikrai geresnis. Mes gėrėm miltukus o paskui tepėm. tai tepimo efekto aš nepastebėjau. Plius aišku reik nusaugot kad nenusivalytų kol plėvelė užsi…
O kiek laiko geret miltelius? Kada pasimate, kad svieseja?
tanita parašė:
Vat ir man idomu.. Kol kas Strumila mums tik miltelius paskyre ir sake iki metu reikes gerti. Rytoj vaziuojam kontrolei, tai del idomumo reikes paklausti apie tepal…
Būtinai papasakokit ką sakė, mes ėjom pas jį privačiai, truko konsultacija 30 sek, nespėjau vaiko nurengt net, 80€ 😀
IESTA parašė:
Būtinai papasakokit ką sakė, mes ėjom pas jį privačiai, truko konsultacija 30 sek, nespėjau vaiko nurengt net, 80€ 😀
O mes santariskese ligoninej pas ji papuolem, tai taip ir paliko pas save, nes specializuojasi su tuom hemangiomom, labai norejau pas ji papulti. Tai visos apziuros irgi labai greitos🙂 bet kai zmogus su tuo dirba, tai jam pakanka to ivertinti viska. Visada labai greitai, konkreciai, bet aiskiai viska susako, kad net klausimu nekyla🙂
tanita parašė:
O kiek laiko geret miltelius? Kada pasimate, kad svieseja?
Mes gėrėm nepilnus 3 mėn. Po pirmo mėnesio buvo tikrai labai ženklu. Po 2 labai nušviesėjo. Tai baigėm miltukus ir daugiau neberašė nes buvo labai geras progresas.
IESTA parašė:
Mes ir lankemes pas ji, tikrai greitai viskas, bet pasako visa esme, atsako i klausimus, jei tokiu yra, man labai patiko jo konkretumas. Dare jis ir operacija mums, taip pat nedaug zodziavo, bet matesi rupestis ir atsakomybe
Nerko parašė:
Mes gėrėm nepilnus 3 mėn. Po pirmo mėnesio buvo tikrai labai ženklu. Po 2 labai nušviesėjo. Tai baigėm miltukus ir daugiau neberašė nes buvo labai geras progresas.…
O čia miltukai kokie? Mes turėjom 4 lazerio procedūras ir dabar tepam geliu.
karamele.karamele.karamele parašė:
O čia miltukai kokie? Mes turėjom 4 lazerio procedūras ir dabar tepam geliu.
Propranololio🌹 gamina ir pagal receptą ir kartu su trupučiu nutrauktu MP sugirdydavau.
Nerko parašė:
Propranololio🌹 gamina ir pagal receptą ir kartu su trupučiu nutrauktu MP sugirdydavau.
Ar juos skiria tuomet kada jis pasiguldo pas save Santariškėse išsamiam tyrimui? Kažkaip niekada apie tai jo neužklausiau🤔
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai