Braškė55 parašė:
Sveikutės,
Norėjau paklaust, ar kuri nors gražinosi su fiziologinio tirpalu užildytais implan…
Ne negalvok apie juos. Drauge turi tai sake ciuopias nekaip
Braškė55 parašė:
Sveikutės,
Norėjau paklaust, ar kuri nors gražinosi su fiziologinio tirpalu užildytais implan…
Ne negalvok apie juos. Drauge turi tai sake ciuopias nekaip
Braškė55 parašė:
Ir kaipgi jūs išsirinkot savo chirurgą, man jau galva susisuko, kiek jų daug![]()
As irgi pas astrauska mentor,dar trys drauges pas atrauska mentor susidejo irgi
_Prada_ parašė:
As irgi pas astrauska mentor,dar trys drauges pas atrauska mentor susidejo irgi![]()
Jo, Astrauską visos giria
Bet man visgi patogiau būtų Vilniuje.
O kaip tie randai, kai po krūtine pjauna? Kažin, jei norėsiu nedidelių ir žemo profilio, ar nesimatys jie man...?
Ir kažin, kaip lengviau gyja: po krūtine ar per areolę? Bet čia jau turbūt niekas nepasakys, nes matyt nedaug bus abudu būdus išbandžiusių
Ačiū, merginos, kad dalinatės informacija. Bet vistiek labai sunku apsispręst
Braškė55 parašė:
Jo, Astrauską visos giriaBet man visgi patogiau būtų Vilniuje.
O kaip tie randai, kai po krūtine pjauna? Kažin, jei norėsiu nedidelių ir žemo pro…
Cia jus visos apie Tautrima snekat?
justelo parašė:
Cia jus visos apie Tautrima snekat?
Taip
Braškė55 parašė:
Jo, Astrauską visos giriaBet man visgi patogiau būtų Vilniuje.
O kaip tie randai, kai po krūtine pjauna? Kažin, jei norėsiu nedidelių ir žemo pro…
Drauge dares per aureole ,o paskui po krutine,jai labiau patiko per aureole,randai beveik nepastebimi,po krutine gavosi ryskesni
kibiriukas parašė:
As irgi pas Daunoraviciu dariausi, po operacijos 2.5menesiolabai patenkinta, atrodo butent taip, kaip ir norejau-labai naturaliai;) siulus po savaites iseme
![]()
Kokius jums siule implantus sis gyd?
Zaibuke parašė:
Sveikos mergaites, pridekite mane i privacia grupe prasaupapasakosiu savo "ispudzius"
Ar tu jau pasidarius op???
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai