Sniegexx parašė:
Ar tu jau pasidarius op???
Sniegexx parašė:
Ar tu jau pasidarius op???
Zaibuke parašė:
![]()
Tai kokie ispudziai cia apie op ar kaip?
pridesim jei esi op pasidarius
O aš pas Daunoravičių konsultavaus dėl didinimo savo riebalais
. Tai sakė, pas mane jų mažoka, bet įmanoma būtų išspaust pusę dydžio, tai gautųsi beveik B. Visai ir užtektų man.
Bet jaučiu, labai skauda tas nusiurbimas, o ir nesu mačius, kaip atrodo po to. O jei liks randai ar kokie odos nelygumai? O jei niekas neprigis? Ir liksiu subjaurotom kojom ir vistiek be krūtinės
Eina sau, kaip bijau. Bet labiau norėčiau nuosavais, jei tik būčiau garantuota, kad viskas sklandžiai pavyks.
Gal darėtės kuri ar pažįstat, kuri darėsi? O pats Daunoravičius man labai labai patiko
_Prada_ parašė:
Drauge dares per aureole ,o paskui po krutine,jai labiau patiko per aureole,randai beveik nepastebimi,po krutine gavosi ryskesni
O kas jai dėjo per aureolę? Silikoną dėjo ar fiziologinius? Nelabai įsivaizduoju, kaip jie per aureolę sukiša silikoninę "pagalvę"
Bet kad randas gražiau atrodo, tai faktas. Esu mačius, tiksliau žiūrėjau, bet nieko nemačiau, taip gražiai sugyja būtent šiuo būdu
Braškė55 parašė:
O aš pas Daunoravičių konsultavaus dėl didinimo savo riebalais. Tai sakė, pas mane jų mažoka, bet įmanoma būtų išspaust pusę dydžio, tai gautųsi beveik B. Visai…
Youtube yra video apie pjuvius ir kaip deda ☺ as ir neisivaizdavau ?
Braškė55 parašė:
O aš pas Daunoravičių konsultavaus dėl didinimo savo riebalais. Tai sakė, pas mane jų mažoka, bet įmanoma būtų išspaust pusę dydžio, tai gautųsi beveik B. Visai…
Puse dydzio jus net nepajusit. O jei dar pasportuosit ar kokia dieta, tai sutirps ta jusu krutine ir veltui visas darbas ?
Anzelikangell parašė:
Puse dydzio jus net nepajusit. O jei dar pasportuosit ar kokia dieta, tai sutirps ta jusu krutine ir veltui visas darbas ?
to labiausiai ir bijau
O į uždarą grupę tik po op priimat?
Braškė55 parašė:
to labiausiai ir bijau![]()
Nu ne. Jei bendrausi o ne pasyviai stebesi tai priimsim. Nenorim stebetoju kurios nebendrauja, nieko nepasakoja, tik ziuri ikeltas foto ir neaisku kada zada op darytis o gal net nezada
Sniegexx parašė:
Nu ne. Jei bendrausi o ne pasyviai stebesi tai priimsim. Nenorim stebetoju kurios nebendrauja, nieko nepasakoja, tik ziuri ikeltas foto ir neaisku kada zada op dary…
Tai savaime suprantama, kad ne siandien, as juk dar nei chirurgo, nei budo neissirinkau
Tik domiuosi jusiske tvarka. Ir nezinojau, kad ten tik foto dedat, maniau tiesiog zymiai smagiau ir siaip saugiau atvirai kalbetis, kai ne viesai, o uzdaroj grupej.
O foto juk pilnas internetas, nemanau, kad pamatyciau kazka naujo, ko dar nemaciau
Gal tik noreciau pamatyt savo riebalais pasididinusiu realias foto, bet juk cia nera tokiu. Gal ir ne be reikalo, gal tikrai neefektyvu, bet nutariau pasidomet siuo budu visgi kiek issamiau
O gal yra tiesiog nusisiurbusiu ka nors? Ta tema, deja, jau numirus, bet man aktualu, ar labai tie randai matosi, ant koju, kaip pvz. Nes man 4-5 men aktyvaus sporto, ir kojytea vel kaip nulietos, siurbciau tik "del reikalo". Bijau randu, duobiu ar dar ko nors
Nesaugiai jauciuos, kai tiek mazai info apie tai.
Braškė55 parašė:
Tai savaime suprantama, kad ne siandien, as juk dar nei chirurgo, nei budo neissirinkau![]()
Taip pilnas internetas foto, bet ten keliam su veidais, mes ten susipazinusios, viena kita zinom, ir kad info uz grupes ribu neiseis. Atvirai bendraujam. Uztad ir nenorim priimt bet ko ten, kaip sakom pasicekavyt. Nes kaip tu ir minejai foto galima ir kitur paziuret.
Sniegexx parašė:
Taip pilnas internetas foto, bet ten keliam su veidais, mes ten susipazinusios, viena kita zinom, ir kad info uz grupes ribu neiseis. Atvirai bendraujam. Uztad ir n…
Jau supratau...
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai