app.ji parašė:
O varge..🥲 o Jūs kaip suprantu nekraujuojat?
Šeštadieni sekmadieni tepliojo rudai bet taip vos vos. Pirmadieni kraujas pasirodė bet ir negausiai. Vakar ir šiand praktiškai nieko . O galėtų savaime viskas susitvarkyt greičiau ir ramu
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįapp.ji parašė:
O varge..🥲 o Jūs kaip suprantu nekraujuojat?
Šeštadieni sekmadieni tepliojo rudai bet taip vos vos. Pirmadieni kraujas pasirodė bet ir negausiai. Vakar ir šiand praktiškai nieko . O galėtų savaime viskas susitvarkyt greičiau ir ramu
Oksana parašė:
Šeštadieni sekmadieni tepliojo rudai bet taip vos vos. Pirmadieni kraujas pasirodė bet ir negausiai. Vakar ir šiand praktiškai nieko . O galėtų savaime viskas susit…
Na as kita antradieni einu, ziuresiu ka pasakys, nes kraujavimas nors ir nebegausus jau bet dar nesibaigia.
Mano istorija, kad nuejus 9+1d pasitikrinti pasakė, kad nuo lygiai 8 sav nebesivysto. O dar 7+1d matėm širdelę ir buvo vietoje. Sutarėme 2 savaičių laukimo taktiką, nutraukėm progesteroną. Užvakar, kokią 9 dieną po progesterono nutraukimo, pasirodė rudas kraujas, o vakar jau rausvas. Galop pradėjau žiauriai kraujuoti, pradėjo eiti krešuliai. Nesitikėjau, kad TAIP skaudės. Užeidavo tarsi sąrėmiai/spazmai, labai nedaug trūko, kad kviesčiaus greitąją, nes nebegalėjau ištverti. Bet su paskutiniu nušliaužimu į wc, po eilinio didelio krešulio iškritimo iš vidaus, palengvėjo. Šiandien jau tiesiog bėga kraujas, kaip per mėnesines, šiek tiek skauda. Žodžiu, mano persileidimas, nors tik 8 sav vaisiu, bet po velnių buvo kaip gimdymo pradžia. Negaliu palyginti, nesu gimdžius bet nafik... 😢😢😢😢 O dabar atsigausiu ir bandysiu vėl pastot. 🥴🌼
Sveiki, mano situacija tokia kad ėjau i parduotuve pirkti ankstyvojo nėštumo testo nes požymiai buvo kad laukiuosi (4 dienas mėnesines vėlavo jaučiau pykinimas ir panašus simtomai)nusipirkus testa žingsniavo atgal ir staiga manę stipriai partrenkė mašina grįžus namo pastebėjau šviesu krauja lyg tepliotų spėju kad išvyko persileidimas kadangi vaisiui max galėjo buti iki 2-3 savaičių jokiu dideliu skausmu nejaučiu dabar kaip supratu kreiptis i ginekologe ji man tik atsakys i klausima laukiausi ar ne?
Abcr parašė:
Sveiki, mano situacija tokia kad ėjau i parduotuve pirkti ankstyvojo nėštumo testo nes požymiai buvo kad laukiuosi (4 dienas mėnesines vėlavo jaučiau pykinimas ir p…
Tikrai niekas Jums dabar nepasakys lauketės Jūs ar ne. Net per mažas neštumas jog kažką aplamai būtų matę. O kad simptomus jautėte ir vėlavo mm irgi ne garantuoja jog jūs laukėtės
Abcr parašė:
Sveiki, mano situacija tokia kad ėjau i parduotuve pirkti ankstyvojo nėštumo testo nes požymiai buvo kad laukiuosi (4 dienas mėnesines vėlavo jaučiau pykinimas ir p…
Tai pasidarykit testą ir bus aišku. Jei buvo nėštumas tai Hcg dar nebus pasišalinęs iš organizmo
Na mano mėnesines tikrai reguliarios diena i diena visada būdavo todėl ir sprendžiu kad vėlavo. Nėštumo testo nebepavyks pasidaryti nes pirma diena po avarijos tepliojo dabar prasidėjus stiprus kraujavimas 90% esu garantuota kad persileidimas nes ir skausmai prasidėjo ir panašios bėdos lauksiu kol nustosiu kraujuoti ir tada iškart pas ginekologe
Abcr parašė:
Na mano mėnesines tikrai reguliarios diena i diena visada būdavo todėl ir sprendžiu kad vėlavo. Nėštumo testo nebepavyks pasidaryti nes pirma diena po avarijos tepl…
Tai ginė tikrai nieko nepamatys kito nei įprastai per apžiūrą
nebent Jūsų tikslas šiaip, profilaktikai
Merginos, labas! Aš čia su tokiu klausimu. Visai neseniai atėjo atsakymai, kad nėštumas yra "cheminis" visà savaite tepliojau gan nemenkai, o šiandien skausmai, kaip per menesines ir lygiai toks pats gausus kraujavimas, kaip per pirma diena menesiniu, tai cia kaip gydytoja sake prasides vaginalinis kraujavimas ar mano dienos atejo? Nieko nebesuprantu!
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai