LinuteA parašė:
Sweikos! visa diena turejau laukt valdzios tai net kompo neissiemiau (negalima pas mus)![]()
Na ziuriu Rutis tau taip pat kaip ir man buvo..visi pozymiai buvo ir net per nelyg stiprus pozymiai, bet atejo tos mmm ir tiek ziniu...na nieko, bus gi visvien
![]()
Na kas 12val tai niekam tike spermiukai , bet kas 24val tai gal ir neblogi tikekimesnes cia gaunasi kad daleiskim kiekviena ryta arba vakara reikia myletis, nes jei kas 12 tai ir ryte ir vakare gaunas, tai manau kad jau per daug
sunku su tais spermiais, galetu jie visada buti aktyvus ir vaisingi kaip sakant
![]()
Va va jie turetu buti gyvibingi kada mums ju reikia
pas mus irgi darbe negalima eiti i tokius dalykus bet vis nusuku isona ir ateinu pas jus
nu man dar mm neatejo tai draugas ramina kad dar nenusivilk gal dar bus tik nerodo per anksti ir bla bla bla ir bus taip kad veluos veluos pora dienu isitikinsiu kad gal viski kazkas yra nusipirksiu kita NT pasidarysiu bus neigiamas ir kita diena susirgsiu

Visi man irgi sako-maziau galvok apie tai ir bla bla bla....bet kad neiseina taip
Na bet su kiekvienu menesiu vis daugiau kazko suzinau, tai manau tai tik pades pastoti
ir pykindavo nerealiai ir pilvo tempimas ir t.t. Na dabar tai lengviau aciu dievui
kaip sakant vardan islikimo viskas