jolkadk parašė:
tai del to ir moki kad privati klinika![]()
o tai tu nemoki uz echo? ar kaip?
jolkadk parašė:
tai del to ir moki kad privati klinika![]()
o tai tu nemoki uz echo? ar kaip?
Ruta27 parašė:
Sveikos mamuliukai, kaip sekasi?![]()
as pasigirsiu lekiu greit i ligonine, snd man skanastai labai jau laukiu
![]()
kada man skanas tai nuotaaika nereali![]()
![]()
sveikute
niu tau fainai, tai lauksim ziniu is taves, gausi viska papasakoti, kaip jum sekesi
vglb parašė:
sveikuteniu tau fainai, tai lauksim ziniu is taves, gausi viska papasakoti, kaip jum sekesi
![]()
va jau tuoj autikas, tuoj iseisiu is namu ir leksiu pas leliu .. koki dziaugsma jis sukelia...
butinai papasakosiu kai grisiu parasysiu
LauraT parašė:
Sveikos, man irgi terminas paskaiciuotas vasario 3 d., nors gydytoja korteleje uzrase nuo 01-31 iki 02-03, o pagal skaiciuokle 01-30. Bet kazkaip jauciu, kad anksciau gali pasirodyti.
Sveika prisijungus prie musu
o ziuriu mum vienodai gimdyt,bet mano gyd irgi sake kad galiu ir anksciau
Sveikos ... na va as is ligonines jau ... uztrukau gan ilgai, na bet dar kol grizau, kol su druge issipliurpem, kol ispasakojau
sekesi sauniai, maciau savo maziuka, riestanosiukas mano mazas
viskas vyksta pagal savaites, jau sveriam 2.02kg, kaip ir anksciau zemyn galvyte, jau taip nuo 29 sav
viskas labai grazu...
pasakojau del to ivykio kai mane draske, kai tempe viska, tai tikrino kakleli, niekas neatsidarineja, viskas gerai, sako turbut galvyte spaudzia, vis ruosdamasi gimdymo vietaj, tai ir tempia labai, bet sake jei jau bus labai baisu tada atvykti
, dar paeme tepineli, nes isskyru daug, paziures... dakatarai snd tokie jau malonus
prasiau,kad foto veiduko padarytu, bet vis ausi atsukes, nesirodo
tai neisejo
turbut sako gimsiu pamatysi ner cia ko
tikrai jau snd apsidziaugiau , labai fainai buvo, db laukiu vasario 3 bus vel vyksiu, tai db vel laukimas
taip ir bega dieneles ir vis artejam link finiso
Ruta27 parašė:
Sveikos ... na va as is ligonines jau ... uztrukau gan ilgai, na bet dar kol grizau, kol su druge issipliurpem, kol ispasakojau![]()
sekesi sauniai, maciau savo maziuka, riestanosiukas mano mazasviskas vyksta pagal savaites, jau sveriam 2.02kg, kaip ir anksciau zemyn galvyte, jau taip nuo 29 sav
viskas labai grazu...
![]()
pasakojau del to ivykio kai mane draske, kai tempe viska, tai tikrino kakleli, niekas neatsidarineja, viskas gerai, sako turbut galvyte spaudzia, vis ruosdamasi gimdymo vietaj, tai ir tempia labai, bet sake jei jau bus labai baisu tada atvykti, dar paeme tepineli, nes isskyru daug, paziures... dakatarai snd tokie jau malonus
prasiau,kad foto veiduko padarytu, bet vis ausi atsukes, nesirodo
tai neisejo
turbut sako gimsiu pamatysi ner cia ko
![]()
tikrai jau snd apsidziaugiau , labai fainai buvo, db laukiu vasario 3 bus vel vyksiu, tai db vel laukimas![]()
taip ir bega dieneles ir vis artejam link finiso
![]()
niu matai kaip fainei
o koks didzkis virs 2 kg sveria
blemba as ir nebegaliu, kaip noriu suzinot viska, eisiu valanda anksciau pas gine
vat man tas pats su isskyrom, gausios jos, kartais atrodo, kad po biski vandenys bega
bet kaip as nenoriu, kad mane ten krapstinetu
bet reik o ka padarysi... nu fainei , kad jum su leliuku viskas ok
as isisvaizduoju, kaip sirdele virpejo beziurint, pavydziu baltai
tai db taip ir bus, kad leliukai vis padraskys, patems, repetuoja gimdyma
man tai ir snd lb idomei kairei pusej ka duodasi, atrodo su savo kumsciukais mane baksnoja
o kaip su svoriu tau?
vglb parašė:
niu matai kaip faineio koks didzkis virs 2 kg sveria
blemba as ir nebegaliu, kaip noriu suzinot viska, eisiu valanda anksciau pas gine
vat man tas pats su isskyrom, gausios jos, kartais atrodo, kad po biski vandenys bega
![]()
bet kaip as nenoriu, kad mane ten krapstinetubet reik o ka padarysi... nu fainei , kad jum su leliuku viskas ok
as isisvaizduoju, kaip sirdele virpejo beziurint, pavydziu baltai
tai db taip ir bus, kad leliukai vis padraskys, patems, repetuoja gimdyma
man tai ir snd lb idomei kairei pusej ka duodasi, atrodo su savo kumsciukais mane baksnoja
o kaip su svoriu tau?
ag jau dickis
sunku atrodo net eit, pavargau...
manes snd klausinejo ar nenubegineja man vandenys kai pasakiau kad buvo tempimas didelis, nzn gal ka reiskia, bet man nebega
tu butinai pasisakyk, turi tada apziuret
ujjj ne tas zodis, virpejo nerealiai, man vis istringa ta jo maza riesta nosyte
tokia fainute
ujj svoris mano tai nerealiai, jau 22 kg +
man visada augo svoris ... anksciau tik labiau reguliuodavau, o db zinai norisi visko ir nezmoniskai tai nesusilaikau
o kaip tau, kiek priaugai?
Ruta27 parašė:
ag jau dickissunku atrodo net eit, pavargau...
![]()
manes snd klausinejo ar nenubegineja man vandenys kai pasakiau kad buvo tempimas didelis, nzn gal ka reiskia, bet man nebegatu butinai pasisakyk, turi tada apziuret
![]()
ujjj ne tas zodis, virpejo nerealiai, man vis istringa ta jo maza riesta nosytetokia fainute
![]()
ujj svoris mano tai nerealiai, jau 22 kg +man visada augo svoris ... anksciau tik labiau reguliuodavau, o db zinai norisi visko ir nezmoniskai tai nesusilaikau
o kaip tau, kiek priaugai?
![]()
jo jo butinai reiks sakyt, nes ne duok dieve, kas netaip. niu tu visai meskiukas
as tai pagal viska priaugau 3-4kg
bet pradzioj 10kg buvau numetus, tai priaugau atgal savo svory ir + 3-4kg
nedaug visai, bet su pirmu +35kg
buvo baisu kokia buvau... jauciu pries nestuma kudute buvai? nes ant foto tikrai nematyti kad +22kg
as taip pat su valgymu, jetau kiek as mandarinu atsivalgiau, i diena po 2kg
db bebijau valgyt, kad leliukas nebutu alergiskas
o taip mano mityba nieko nepasikeite, tai valgau tai nevalgau, bet pacioj pradzioj taip bloga buvo, tai nu namas, nieko nenorejau imt i burna, ir kaip tycia baznycioj tuokemes kai buvau 2menesi... oij kaip negera buvo, maisto iki kaklo, o nieko iburna negalejau paimt, kad db tiek butu
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai