sveikos mamytes
as ir kaip cia pasiskaitau kurios uzsieni, tai toookia laiminga kad esu LT kad sakes ir kad cia gimdysiu
Emilija parašė:
sveikos mamytes![]()
as ir kaip cia pasiskaitau kurios uzsieni, tai toookia laiminga kad esu LT kad sakes ir kad cia gimdysiu
![]()
sveika
bet tau jau ir dieneliu tiek beliko,dabar jau i viska reaguoji kitaip
greitai jau laikysi rankytese sawo vaikeli
na taip, su tuom kad veja namo tikrai baisu
bet prieziura mano ligonines tai super, drauge gimde sako nerealu, o irgi bijojo, nes 2 vaikus gimde lt, o db cia, tai dziaugiasi labai, ako lt taip neziuri, vaikui pampersus tik keicia jei tau sunku, rengia, zodziu daug daro... ir nei kisiu nieko nereik... o dovanu kiek gavo, ar lt guna dovanu, kiek ji ake tai nelabai kai 2 vaikus gimde lt
ir tokiu gan neblogu, ne vien meginukai, ir nuolaidu kiek.. nu zodziu visko.. ir i namus vaiksto, nereik paciai lekt i poliklinika, tik grizo namo iskart kita diena atejo, ryt vel ateis, taip nzn lygtai menesi
tiksliai nzn db... labai patenkinta tikrai jinai ... tik va tas kol i gimdykla varo tiek nervu iseda tai ziauru
jaunoji parašė:
na va ir as jau susikroviau viskatik sau dar nieko nedejau,pasakysiu vyrui ka paimt reiks ir paims
![]()
as dar neprisiruosiu
Ruta27 parašė:
as dar neprisiruosiu![]()
na isties as labai nedaug ka susidejau,galvojau reikes daugiau
o kiek manai kiek pampiu reikia?
jaunoji parašė:
na isties as labai nedaug ka susidejau,galvojau reikes daugiauo kiek manai kiek pampiu reikia?
![]()
ai nzn as lyg tai 15 isidejau, tikrai manau uzteks, o jei ir truktu bet ne manau, tai ligoninej jauciu duotu... nes jei mamoms duoda paketus, sake drauge galima net nesivest daug ten duoda visko, bet as savo esu pasiemus...
jaunoji parašė:
beje mamytes kaip jus su savo nagiukais elgsites?na as turiu tokius trumpucius tvarkingus,bet ne visai trumpus,tai dabar galvoju ar reikes nusikirpt visiskai ar ne![]()
as tai ir nzn
nuo vitaminu gerimo, tokie grazus naguciai auga
anksciau visada vaiksciodavau priaugintais naguciais, ne mano luzinedavo
tai tekdavo sau prisiauginet, mano spec
galetu visada taip gerai augti nagiukai.. o kaip tu gavoji nusikarpyt?
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai