burnickiene parašė:
o tai maniškė į marčias netinka?![]()
![]()
Man visos tinka, visos grazuoles menekenes uzauga, bet ko gero, kad ne man rinktis reikes
burnickiene parašė:
o tai maniškė į marčias netinka?![]()
![]()
Man visos tinka, visos grazuoles menekenes uzauga, bet ko gero, kad ne man rinktis reikes
jolkadk parašė:
Man visos tinka, visos grazuoles menekenes uzauga, bet ko gero, kad ne man rinktis reikes![]()
jau buvau išsigandus,kad maniškė netinka
burnickiene parašė:
pritariu,nerealios foto![]()
aciu aciu
burnickiene parašė:
jau buvau išsigandus,kad maniškė netinka![]()
tinka tinka
sveikos mamytes..mano lelytei jau ketvirtas dantukas islindo ir abu virsutiniai soniniai
tai vampyriuke db auginsiu kaip toj nuotraukoj
na bet priekiniai ir jauciu neuzkalnu atseka
gal kuri mamyte naudoja sensory balls? nelabai zinau kaip lietuviskai tai imetu nuorodele www.ebay.co.uk/itm/280774951016?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 as kaip balta varna pamatau kur nors ka nors ir man jau reikia
sake vaikuciams nuo 6 men labai gerai pats geriausias zaislas..tai nzn ar db apsimoka tiek moket,,pas mus sitas rinkinukas 100lt gaunasi ,
mes turime kelis tokiu kamuoliukus.
Lietuvoje ju pirkti yra cia www.manospinta.lt/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=9&Itemid=66
na, nepasakyciau, kad labai zaidzia maniskis su jais
kartais pameto, pagaudo, bet susidomejimas ne pats didziausias
MazyteFeja parašė:
mes turime kelis tokiu kamuoliukus.
Lietuvoje ju pirkti yra cia www.manospinta.lt/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=9&Itemid=66
na, nepasakyciau, kad labai zaidzia maniskis su jaiskartais pameto, pagaudo, bet susidomejimas ne pats didziausias
mm nu ir as taip galvoju pripirksiu ir zaisiu pati
bet gal is pradziu viena pabandysiu..koki dydi patartum pirkt?ar su maziuku labiau zaidzia ar dideli kamuoli?
ameliukas77 parašė:
mm nu ir as taip galvoju pripirksiu ir zaisiu patibet gal is pradziu viena pabandysiu..koki dydi patartum pirkt?ar su maziuku labiau zaidzia ar dideli kamuoli?
Mes turim irgi vieną mažiuką, nes logopedė mum patarė nusipirkti.... nežinau, domėjosi pirmas 5 min, o dabar tai šiaip sau, kartais paridena...
To didziausio neturim, bet aplamai jis labiau i spalvotus margus kamuolius ziuri, o sitie vienspalviai nelabai gal jam, nzn net
pabandymui gali padielka nupirkti ir norfos, ten gal 4 kamuoliukai 10-15Lt kainuoja. Jei patiks ir zais, tada tuos gerus pirk.As dabar taip daryciau, nes tikrai nelabai reikalingi jie mano vaikiui
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai