Tikrai Rūta, tu labai stipri, ir aš taip negalėčiau....
Gintaregabija, mes 81 cm dabar ir 11 kg. O jūs?
cute parašė:
Tikrai Rūta, tu labai stipri, ir aš taip negalėčiau....Gintaregabija, mes 81 cm dabar ir 11 kg. O jūs?
![]()
nuotraukytei visalaika vaikai atrodo didesni:)) man pasirode ogo irgi kokia didele
as db jau menesi su puse netikrinau..bet kazkas panasaus kaip jus turetu but
burnickiene parašė:
Labas mamukaikaip reikaliukai vaikiukams su naktipuodžiais?
tikiuos neklausiau dar to,nes nepamenu
![]()
dar mažei šiandien nupirkom batukus![]()
Sveika, vakar pirma kart tik pasodinau ant puoduko paziuret, tai is pradziu nesuprato, paskiau jau keltis nuo jo eme ir verkt paskui
tai nieko gero manau nebus, nors aisku tik pirma kart pabandem vakar
o kaip jums sekasi?
cute parašė:
Tikrai Rūta, tu labai stipri, ir aš taip negalėčiau....Gintaregabija, mes 81 cm dabar ir 11 kg. O jūs?
![]()
aciu mamytes, zinokit o ka daryt juk nepasiduosi eini pirmyn susitaikius su ta mintim,kad viena, nieko nepakeisi... atrodo kartais jau palusiu, bet vis vien tolyn einu ir viskas ciki
prie visko juk priprantama..
cute parašė:
![]()
oho
sakau net foto matosi kad auksta mergina
sawite skiriasi o tokia auksta mes 75 cm ir apie 9.500 kg
sveikos, mamos! koks siandien mano mazius neramus. visa diena zyzia, o pries pakaiteli apsiveme. dabar uzmigo, tai turiu kelias laisvas minutes. bet ir tai labai neramiai miega.
o dar oras koks baisus.
jau laukiu kada prasides silti orai, kai galesiu su maziuku i lauka iseiti... kaip jusu vaikiukai begyvena?
neskaiciau visko ka paraset, bet kaip matau biski apie tai, kad teciaus nera pas kaikurias ir vaikuti viena pati auginat. istiesu tai esu suzaveta moters stiprybe, kuri augina vaika viena pati
bet ir man ne kazka... vyras dazniausiai airijoje gyvena su seserimi, tai as dazniausiai bunu viena su vaikuciu...
parvaziuoja tik kai vaikucio gimtadienis, parvaziuos dar tada kai vaikuti pagimdysiu, o siaip tai tik pavasariais - 1 menesiui ir vasarai 2 savaitem....
bet kadangi esu jau pripratus prie to, tai nelabai kreipiu demesi
bet manau nepalyginamai sunkiau bus, kai bus ir antras vaikutis...
tada tikriausiai reiks kokia aukle pasisamdyt, ar dar kanors panasaus, nes viena pati prazusiu...
marmaluzi parašė:
neskaiciau visko ka paraset, bet kaip matau biski apie tai, kad teciaus nera pas kaikurias ir vaikuti viena pati auginat. istiesu tai esu suzaveta moters stiprybe, kuri augina vaika viena patibet ir man ne kazka... vyras dazniausiai airijoje gyvena su seserimi, tai as dazniausiai bunu viena su vaikuciu...
parvaziuoja tik kai vaikucio gimtadienis, parvaziuos dar tada kai vaikuti pagimdysiu, o siaip tai tik pavasariais - 1 menesiui ir vasarai 2 savaitem....
bet kadangi esu jau pripratus prie to, tai nelabai kreipiu demesi
bet manau nepalyginamai sunkiau bus, kai bus ir antras vaikutis...
tada tikriausiai reiks kokia aukle pasisamdyt, ar dar kanors panasaus, nes viena pati prazusiu...
![]()
o kodel nevaziuoji pas ji gyvent? taip smalsu... jai man taip butu tai as iskart pasakyciau arba mes kartu arba arba atskirai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai