sandriuke parašė:
stebiuosi Ruta tavo stiprybe, tikrai Neidukui pasiseke kad tokia saunia mama turi, saunuole
as tai esu silpna, pripazistu, likciau be vyro tai nzn kaip isgyvenciau...
as kartais vyrui sakau, isvaziuotume kur i kokia anglija, gerai sau gyventume, nereiktu jau pinigu gal skaiciuot...
o beje, mano kolege kartu gimdem taip susipazinau su ja, ji gyvena UK bet gryzo i LT gimdyt, tai pasakojo kad ten Uk labai anksti reikia i darba grist, ten labai trumpai isleidzia atostogu, o tu Amerena, ruta? jus jau ir dirbat? va viena is marijampolieciu furumo mama irgi airijoje gyvena, tai vaikui dar tik 6 men o jau sake privaloma ten grist i darba, tai sunku labai sake toki maza palikti, neisivaizduoju, jai reiktu puses metu vaika jau leisti i darzeli, ir visai dienai su juos issiskirt
aciuka
o ka daryt , as ir anksciau maniau prazusiu viena, bet pasakiau, ne, as galiu, as stipri, o buvau tikrai silpnesne maniau... Bet db daug kas stebisi kaip as viska viena tvarkau
as pati kartais nepatikiu
Bet tikiuos uzauges neidukas supras ta, ir nepuls pas teva
nes nenoreciau,nes paliko nescia juk sunkumuose, be cento, viska iskovojau viena su leliuku maza, o paliko duobej
as tai nedirbu, as darbo birzoj tempiu, tipo dar ieskausi darbo, pasakiau galiu dirbt nuo 8 iki 12 tik, cia atsizvelgia, ir va iki siol esu su Neiduku
bet jau pati noreciau dirbt, nzn ziuresiu kaip bus, kartais jau pasizvalgau i darbus...
na nzn bent mano puske kai nescia buvo ir dirbo tai jai reikejo i darba grist kai mazylei buvo 9 men, bet ji nebedirbo, pakeite veliau darba. na cia nzn bent pas mus UK istatymai, airijoj nzn, kazkaqip nesidomejau kaip ten yra tuo atveju