Karna parašė:
Ar jau nuleidote lovytes i zemesne pozicija? Maniske kaip zuvis sokcioja, uodega kilnoja, riecia tilteli, baisu palikti![]()
As dar nenuleidau bet greit ta padarysiu.. nors dar ramiai miega
Karna parašė:
Ar jau nuleidote lovytes i zemesne pozicija? Maniske kaip zuvis sokcioja, uodega kilnoja, riecia tilteli, baisu palikti![]()
As dar nenuleidau bet greit ta padarysiu.. nors dar ramiai miega
Margin parašė:
jau senai geriam bakterijas gerasias.. matai kame reikalas, kad viska ismeginau...
o kokias bakterijas geriat? mes bifolac 3 kart per diena po puse pakelio
Gaga parašė:
o kokias bakterijas geriat? mes bifolac 3 kart per diena po puse pakelio
gerem bifolac, dabar biogaia gastroenterologe israse, jau senokai jas geriam
Margin parašė:
gerem bifolac, dabar biogaia gastroenterologe israse, jau senokai jas geriam
As tai visgi manau, kad kiekvieno vaikucio virskinimo sistema vystosi skirtingai, o pradejus maitinti misinukais negali buti garantuotas ar nebus blogiau... cia as daugiau sau taikau
Gaga parašė:
As tai visgi manau, kad kiekvieno vaikucio virskinimo sistema vystosi skirtingai, o pradejus maitinti misinukais negali buti garantuotas ar nebus blogiau... cia as daugiau sau taikau![]()
puikiai ta zinau, bet kelias dienas pameginti manau galima...
Margin parašė:
puikiai ta zinau, bet kelias dienas pameginti manau galima...
As esu uz tai, kad kiekviena mama jaucia geriausiai ka reik bandyt, o ko ne
tik aisku reik viska ivertinti sveiku protu
Karna parašė:
Dabar matyt visu maziukai vartosi kaip spirgai keptuveje :))
žinokit, mano tai dar nelabai.. toks dručkiukas tinginiukas
lankėm mankšteles, tai jis net pukšėdavo, kol ten jį kočiodavo... aš sakau, gal čia dėl to didelio svorio sunku jam subiniuką pakelt.. tai bandau aš jį visaip pramankštint, ant kamuolio parident, bet kad pats rodytų iniciatyva pvz., apsiverst, tai dar nesulaukiau...
zenka parašė:
žinokit, mano tai dar nelabai.. toks dručkiukas tinginiukaslankėm mankšteles, tai jis net pukšėdavo, kol ten jį kočiodavo... aš sakau, gal čia dėl to didelio svorio sunku jam subiniuką pakelt.. tai bandau aš jį visaip pramankštint, ant kamuolio parident, bet kad pats rodytų iniciatyva pvz., apsiverst, tai dar nesulaukiau...
![]()
mano nesivarto, tingi..
Gaga parašė:
musu ta pirmoji pozicija nera tokia jau auksta, tai mes dar nenuleidom, nors mazoji uzvakar pirma kart apsiverte nuo nugaros ant pilveliotiek dziaugsmo buvo
tai dabar tas vartaliojimasis pats mylimiausias jos uzsiemimas, tik beda, kad nuo pilvelio ant nugaros dar neiseina apsiversti
nors as vis maniau, kad vaikui nuo pilvelio turetu buti lengviau apsiversti... klydau
![]()
Tai va maniskis irgi taip pat, nuo nugaros ant pilvo jau kaip savaite vartaliojasi, o atgal ant nugaros nelabai
o kiek yra dziaugsmo kai apsivercia, pradeda krykstauti is laimes
As maniau kad dar anksti tokiems triukams, paciai buvo
kai pamaciau ka isdarineja. Nors maniskis storuliukas, bet uzmeta kojyte ir sast ant pilvo
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai