Eri26 parašė:
Aš savąją ką tik paguldziau bet bijau kad tuoj prasidės koncertastau pasiseke kad tik vakarais nerami mūsų visa diena verkia
![]()
Mano diena kažkaip nieko va o jau nuo 5 vakaro prasideda koncertai.
Eri26 parašė:
Aš savąją ką tik paguldziau bet bijau kad tuoj prasidės koncertastau pasiseke kad tik vakarais nerami mūsų visa diena verkia
![]()
liniuxs parašė:
Tai gal pilvelis?
Tai aš ir taip galvoju kad pilvelis nes pirduliuoja ir raitosi, bet kai paimu ant rankų nešioju supu apsiramina nors tiek neklykia. Tai taip ir vaikštau po namus su rankinuku ant rankų
Laukiu kol vyras pareis tada vyras perima nešiojimą nors ji jaučia pas ką ant rankų ir nelabai ji nori pas tetuką
liniuxs parašė:
Eri26 o tu pati maitini gal tau pienuko trūksta užtat tokia ir nerami. Nusitrauk ir pasižiūrėk kiek turi pienuko
Atrodo yra to pieno gal tik siaip vaikui dėmesio norisi
nes paimi ant rankų ir ramu tik į lova idedu pradedam dainuot :)) gerai bent kad naktį miega
Eri26 parašė:
Atrodo yra to pieno gal tik siaip vaikui dėmesio norisines paimi ant rankų ir ramu tik į lova idedu pradedam dainuot :)) gerai bent kad naktį miega
![]()
Tai svarbiausia naktį aš ir sakau kad miega o tai dar naktį nemiegotų tai išprotėti būtų galima
Šį vakarą kažkaip pas mane ramu reikia nusispjauti per kairį petį
liniuxs parašė:
Tai svarbiausia naktį aš ir sakau kad miega o tai dar naktį nemiegotų tai išprotėti būtų galima
Šį vakarą kažkaip pas mane ramu reikia nusispjauti per kairį petį
Spjauk spjauk o tai aš tik pagiriu savo dukryte tai jin kita diena buna tikras velniukas :))
Eri26 parašė:
Spjauk spjauk o tai aš tik pagiriu savo dukryte tai jin kita diena buna tikras velniukas :))
Jo vakar tik pasigyriau kad ramu tai paskui atsiėmiau kaip reikiant
Labas rytas mamules, ka veikiat?kaip kudykiai jusu?pasiskaitineju as cia forumuose, tai mano kudykis kaip angelas, labai jau rami mano mergyte, aisku su savo charakteriu bet tai normalu, ko noret, juk gyvas zmogutis :)Ar jus neatkreipiat demesio, jusu maziukai nesuka galvytes labiau i viena puse?Nes as jau sunerimau, sakau reiks eiti pas gydytoja nes pradejo labiau i viena sukti puse, nezinau ar tai normalu, kad veliau sakau nebutu problemu
chimerutia parašė:
Labas rytas mamules, ka veikiat?kaip kudykiai jusu?pasiskaitineju as cia forumuose, tai mano kudykis kaip angelas, labai jau rami mano mergyte, aisku su savo charakteriu bet tai normalu, ko noret, juk gyvas zmogutis :)Ar jus neatkreipiat demesio, jusu maziukai nesuka galvytes labiau i viena puse?Nes as jau sunerimau, sakau reiks eiti pas gydytoja nes pradejo labiau i viena sukti puse, nezinau ar tai normalu, kad veliau sakau nebutu problemu![]()
labukas, kol kas nepastebėjau kad suktų į viną pusę. bet reiks pastebėt.. O mes atrodo gerai visai, miega dienom po 1,5-3val, o naktim ir 3-5, aišku prasidėjo ilgesnis laikas kada vaikas nemiega o budrauja, ramiai guli.Pavalgom per 10-15min, biškį nerimauju ar jai užtenka, bet kad duodu kitą papuką bet jau nebenori, arba atpila
vadinasi pasisotina. (.)(.) jau žino kada laikas valgyt - nes pradeda dilgčioti spenelius
bet specialiai nežadinu, nebent pavakary, kad apie 22val būtų pavalgius ir eitumėm miegoti
naktį mergytė keliasi porą kartų, bet režimo neturim ir kol kas neplanuoju jo įvedinėt.. gal ir reiktų, bet kažkaip manau viskas su laiku susistyguos..
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai