eziukas33 parašė:
As jau nupirkau columbia su augimo funlcija. Pirkau isparduotuveje pigiau nes praeitu metu modelis. Man net grazesnis. Bet turi tokius pat visus pribumbasus kaip ir…
Kur pirkai?kokio ugio jus dabar esat?
eziukas33 parašė:
As jau nupirkau columbia su augimo funlcija. Pirkau isparduotuveje pigiau nes praeitu metu modelis. Man net grazesnis. Bet turi tokius pat visus pribumbasus kaip ir…
Kur pirkai?kokio ugio jus dabar esat?
Arine 87 cm. Galesiu rytoj nufotkint. Nupirkau uz 85 eurus. Drauge sake kad pernai brangiau mokejo. Pirkau zirmunuose park outlete prie naiko. Bet zinok viena mama is musu mazyliu dar pigiau siule bet as jau buvau nupirkusi. Bet ji is klaipedos bet sake kad kazkas ten vaziuos i vilniu ir gales atvezti. Jai domina galiu atsiusti kontaktus
SniegoKaralienė parašė:
Isparduotuveje Jonelisirkobuvo pigiau del netvarkingos pakuotes
siandien atveze, labai fainas
![]()
Kiek kainavo jei nepaslaptis? Internetinej ju svetainej tokio net nera
ieva6891 parašė:
Mamos, man jau reik patarimo vėlMano vaikas tos zyzlys pasidarė, koks niekada nebuvo. Jei tik ko negauna, iškart rėkt, nesvarbu, ar namie, ar gatvėj kur esam. T…
sveiki, mum tas pats griuna ant grindu isterikuoja , negalim po 15 min nuramint, nesvietisku bailsu
man jau neramu kas cia vyksta nesuprantu
tygra parašė:
pas mus vėl problėmos, po nosyte raudona raudona ir šerpetoja, mažylė pastoviai trina nosytę suirzusi, nuo daktarės patarto kremo dar blogiau... gal yra kam taip bu…
Mes kai snargliavom tai baisiai nebuvo. Užteko kokoso aliejaus
kartais kremuką padarau su sviestmedžiu, kokosu ir sviesto bišk.
tygra parašė:
sveiki, mum tas pats griuna ant grindu isterikuoja , negalim po 15 min nuramint, nesvietisku bailsuman jau neramu kas cia vyksta nesuprantu
![]()
Aš tai jau susitaikiau, kad toks amžiaus tarpsnis ir ignoruoju. Tai kažkaip, žiūriu, vis trumpiau tos isterikos tęsiasi, kai nekreipi dėmesio ir tvirtai laikaisi savo žodžio.
tygra parašė:
pas mus vėl problėmos, po nosyte raudona raudona ir šerpetoja, mažylė pastoviai trina nosytę suirzusi, nuo daktarės patarto kremo dar blogiau... gal yra kam taip bu…
Pabandykite patepti vitelos vtamininiu kremu( jis kaip vazelinas toks, labai riebus) padeda bent jau mums, tik kad pas mus nuo seiliu smakriukas toks buna.
SanT parašė:
Pabandykite patepti vitelos vtamininiu kremu( jis kaip vazelinas toks, labai riebus) padeda bent jau mums, tik kad pas mus nuo seiliu smakriukas toks buna.
Ačiū bandysim ką nors, neaisku nuo ko taip, nes slogos neturim, gal koks atopinis dermatitas
Agne.kar parašė:
Mes kai snargliavom tai baisiai nebuvo. Užteko kokoso aliejauskartais kremuką padarau su sviestmedžiu, kokosu ir sviesto bišk. :)</blockquot aš tikiuos ,kad padės šios elementariausios piemonės ,ačiū
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai