wykutje parašė:
Sveikos mamos noriu paklausti kas vartoja dentokind.Ar padeda po kiek duodant y diena? Man gaila vaiko naktimis labai blaškosi piktaspasipylė dantys kaip grybai…
Duodu po 3 per para
wykutje parašė:
Sveikos mamos noriu paklausti kas vartoja dentokind.Ar padeda po kiek duodant y diena? Man gaila vaiko naktimis labai blaškosi piktaspasipylė dantys kaip grybai…
Duodu po 3 per para
kristiG parašė:
Aš dar maitinu krūtimi. Ir panašu, kad panelė nesiruošia atsisakyti papulio. O valgom 24 val. Tada gal kokia 2-3 val ir 6 val.
Tai nakti visai normalus dar ritmas pas jus
pas mus visa naktis vienas ilgas zindimas gaunasi...
o diena dar valgo jusu pienelio?
aloe parašė:
mum panasiai buvo. atejom diena ar dvi anksciau, tai neskiepijo. tai tik pamatavo pasvere ir gryzom po savaites skiepo ;)) bet cia turbut nuo gydytojos priklauso.
Perregistravau i velesne data, kad nereiktu po desimt kart vaiksciot
early bird parašė:
As irgi dar maitinu mp. Dabar dygsta pirmieji du dantukai. Bet naktim keliasi labai ivairiai, kartais viena kartais du ar tris kartais ismiega beveik visa nakti iki…
Pas mus ir pradejo du pirmieji dygti, tai antra savaite bemieges naktys, vis kabo ant papulio, vienintelis nusiraminimas.. diena tai kazkaip viskas normaliai, na bet naktys baisios pasidare..
agnyte55 parašė:
Nu mamytes iki pusmečio vaikelio aiginima su tais savo mb gal.galite baikt nes pati matau nesveiku pavyzdziu iki 4metu! Gal gana ka mano vaikas jau dbr 9men gavo p…
WTF...
Kas per menulio faze dabar?
Pypu parašė:
WTF...Kas per menulio faze dabar?
Aha aš perskaičiau ir visiškai nieko nesupratau ką ji nori pasakyti
agnyte55 parašė:
Nu mamytes iki pusmečio vaikelio aiginima su tais savo mb gal.galite baikt nes pati matau nesveiku pavyzdziu iki 4metu! Gal gana ka mano vaikas jau dbr 9men gavo p…
visu pirma - nieko neina suprast is sios "rislios" rasliavos
jum 9 menesiu kudiki zindyti yra iskrypimas? jus gal pasiskaitykit pasaulines sveikatos organizacijos rekomendacijas pries drebiant toki komentara? o ka jus manot siuo klausimu su jusu kompetencija - abejoju, ar kam idomu..
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai