rasa.basa parašė:
Man tai neatrodo kad šitam forume vien kritikuoja, iki karvės pieno buvo tik daugybė nuomonių ir gerų patarimų![]()
Gal pilnatis veikia
rasa.basa parašė:
Man tai neatrodo kad šitam forume vien kritikuoja, iki karvės pieno buvo tik daugybė nuomonių ir gerų patarimų![]()
Gal pilnatis veikia
dvynes andzela ir adrija parašė:
As duodu atskiesta piena o ne gryna as jum nesulau jum cia mano reikalas kaip as maitinu vaika savo cia mano reikalas
As nesuprantu ko taip pykstat?? As tik savo nuomane parasiau kad niekur neteko girdeti ar perskaotyti kad galima duoti maziukam karves pienp. As mamos klausiau kazkada kaip maitindavo seniau jai mama mp neturedavo tai kazkaip neuzsimine apie karves piena.... Maitinkinkit kuo norit bele mazyles sveikos butu ir socios
ferfela parašė:
As nesuprantu ko taip pykstat?? As tik savo nuomane parasiau kad niekur neteko girdeti ar perskaotyti kad galima duoti maziukam karves pienp. As mamos klausiau kazk…
Kadangi jau tokia diskusija užvirė ir aš mamos nusprendžiau paklaust, tai sakė maitindavo karvės pienu
Simuutėėėė parašė:
Kadangi jau tokia diskusija užvirė ir aš mamos nusprendžiau paklaust, tai sakė maitindavo karvės pienu![]()
Mano mama irgi sakė kad maitindavo karvės pienu arba manų koše bet skysta
rasa.basa parašė:
Nu kas čia per karvės pienas karvės pienas???!!!![]()
Va geriau man pasakykit ar yra nors viena mama kuri matina mp ir jai būtų prasid…
Man taip, sia savaite prasidejo, bet negausios ne tokios kokios buvo pries nestuma...
aniutkaa parašė:
Mamytes, ar gavot ligoninej toki kupona. O gal iskart tokia dezute? As neprisiruosiu nuwaziuot paimt, bet galvoju gal neverta, gal nieko naudingo ten nera![]()
Kadangi mama Vilniuje tai ji man paėmė
buvo tyrelė, šaukštukas ir arbata maitinančioms :))
aniutkaa parašė:
Mamytes, ar gavot ligoninej toki kupona. O gal iskart tokia dezute? As neprisiruosiu nuwaziuot paimt, bet galvoju gal neverta, gal nieko naudingo ten nera![]()
Gavau ir as toki kupona, bet irgi neprisiruosiu nuvaziuot
gal ir neverta...
Simuutėėėė parašė:
Kadangi mama Vilniuje tai ji man paėmėbuvo tyrelė, šaukštukas ir arbata maitinančioms :))
Galvojau dar kas ideta, dezute lyg ir nemaza atrodo
17 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai