GiedreMac parašė:
As pakieginta is aliexpress pirkau. Tik pirma kart prasoviau su dydziu. Beje jei kam reiktu d dydzio ir kokiu 85-90 apimties tai parduociau uz kelis €
Gal butu galima foto i az?
GiedreMac parašė:
As pakieginta is aliexpress pirkau. Tik pirma kart prasoviau su dydziu. Beje jei kam reiktu d dydzio ir kokiu 85-90 apimties tai parduociau uz kelis €
Gal butu galima foto i az?
Kastuesi parašė:
Sveikos, gal jau buvo kalbėta ta tema ir aš pražižrėjau, bet žindančios mamytės, kur jūs perkat liemenėles? Aš norėčiau rats normalią pakietintą, gražiai krūtinę f…
Aš radau miglej ir labai kokybiskos. Pries tai pirkau 9menesiai parduotuveje, tai 15 euru veltui ismesti
Kastuesi parašė:
Sveikos, gal jau buvo kalbėta ta tema ir aš pražižrėjau, bet žindančios mamytės, kur jūs perkat liemenėles? Aš norėčiau rats normalią pakietintą, gražiai krūtinę f…
O aš užsisakinėju iš lilu.lt, esu patenkinta. Ypač gerai, kad yra didelių dydžių su maža apimtim, man dabar reikia 70E/F priklausomai nuo modelio ir gamintojo, tai tikrai iššūkis rasti kažką padoraus..
ruksti parašė:
jus neseniai ta perejot kokiu vaistu yra nuo pilvo putimo man 4metei reikia po 4metu pertraukos uzpuole baisus diegliai,jauciu antibijotiku pasekmes.gerosios bakter…
Gerosios bakterijos is vaistines nelabai ir padeda. Kai manajam buvo disbakterioze girdziau vadinamuoju geruju bakteriju maistu (www.kordicepsopapildai.lt/content/vaisinė-pasta-„meigui-fohow-meigui) ir gnld firmos bakterijomis. Labai greitai padejo. Iki tol isbandziau kelis vaistinese siulomus variantus. Pinigai i bala. O pabandzius fohow ir gnld derini efektas labai greitai pasimate.
Nesu siu produktu platintoja. Bet turiu savo saltini, is kur gaunu. Bet galima ir daugiau prekiautoju susirasti pagal gyvenamaja vieta. As vis uzsimenu apie si varianta, nes tikrai bent jau mano vaikinui sis variantas labai gerai suveike.
Krizantema parašė:
Nereguliarios, veluoja ir po puse menesio...
Sian susirgau. Bet niekaip negaliu suprasti, kodel iki menesiniu zmones buna pikti, kol nesuserga.
palaimai parašė:
tai cia normalu manau,nes man gine sake jog plius minus gali 4-7 dienas veluoti kol susireguliuos po gimdymo vistiek organizmas isbalansuotas
Susirgau, bet taip jau norisi reguliariu, kad nereiktu laukti ju kiekviena diena, kada jie prasides.
palaimai parašė:
mes jau ketvertuka gal kokiu pora sav jau
Jus tik pora savaiciu. Mes jau nuo 3 menesiu 4 nr naudojam
ruksti parašė:
jus neseniai ta perejot kokiu vaistu yra nuo pilvo putimo man 4metei reikia po 4metu pertraukos uzpuole baisus diegliai,jauciu antibijotiku pasekmes.gerosios bakter…
Nemanau, kad aurejei diegliai. Viduriu uzkietejima kazin ar galima tapatinti su pilvo diegliais.
perline parašė:
Mamytes, kuriu vaikuciai turi dermatita, ka pilate i vandenuka maudant? Ar naudojat kokias priemones?
Epaderm. Su juo ir tepu, ir i vandeni dedu
perline parašė:
Mamytes, kuriu vaikuciai turi dermatita, ka pilate i vandenuka maudant? Ar naudojat kokias priemones?
Mes naudojam emolium emulsija vandeniui ir po to emulsija kunui. Bet pas mus dermatologe nepripazino dermatito. Issausejimai ar kazka panasiai sake. Jau nepamenu.
Pasikonsultuokite su gydytoju, ir pasiulys jums tinkamus variantus.
Mamytės, aš su tokiu klausimu. Mano mažiukas pradėjo valgyti daržovių košeles, taip rekomendavo jo gydytoja. Valgo jis skaniai, noriai,be problemų nuryja maistą. Bet va, pastebėjau, kad dažnai randu nesuvirskinto maisto sauskelnese. Ar tai nėra blogai? Kažkaip neramu.
Tiesa,paskutiniu metu labai daug tuštinasi, bet čia dėl dantukų, nes paraudusios apatinės dantenos. O dėl nesuvirskinto maisto, nežinau... Ar gali turėti įtakos dantų dygimas?
Dėkoju už atsakymus ir sveikinu su šventėmis :))
13 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai