Gabi0000 parašė:
400mg viena tabletė viena kart dienoi po maisto
Kaip idomiai vaistinej minejo, kad dazniausiai paskiria 400, man paskyre 800, idomu kodel
Gabi0000 parašė:
400mg viena tabletė viena kart dienoi po maisto
Kaip idomiai vaistinej minejo, kad dazniausiai paskiria 400, man paskyre 800, idomu kodel
31 metas parašė:
Kaip idomiai vaistinej minejo, kad dazniausiai paskiria 400, man paskyre 800, idomu kodel![]()
Nemanau, kad galima jo perdozuot. Gal kazkokiu indikaciju turejot
31 metas parašė:
Sveikos, koki kieki israse gerti folio rugsties?
Man nerašė...sake žiūrek mitybą..nežinau ar čia gerai..
Tomex parašė:
Man nerašė...sake žiūrek mitybą..nežinau ar čia gerai..
O ka reiskia ziuret mityba?
Piktute parašė:
O ka reiskia ziuret mityba?
Ale valgyt naminius kiaušinius,vištieną,daug daržovių ir nereiks folio r.nes iš kur žinai trūksta tau jos ar ne.Tai vat ir nežinau..jis receptinis?
Tomex parašė:
Ale valgyt naminius kiaušinius,vištieną,daug daržovių ir nereiks folio r.nes iš kur žinai trūksta tau jos ar ne.Tai vat ir nežinau..jis receptinis?
Visiska nesamone. Foli reikia pradeti gert dar pries pastojant gerus 3 menesius.pasidomekit. Jokia vistiena jo neatstos. Ir apskritai, man panasiau, kad dietologe konsultavo, o ne ginelologe.
Tomex parašė:
As irgi sutinku, kad nesamone. Arba sovietiniu laiku daktaryte kokia gal, arba su labai ‘savita’ nuomone. Kaip ir minejo foli gert rekomenduoha visom be isimties, kurios planuoja pastot arba iskart suzinojus kad pastojai.
ak ak parašė:
As irgi sutinku, kad nesamone. Arba sovietiniu laiku daktaryte kokia gal, arba su labai ‘savita’ nuomone. Kaip ir minejo foli gert rekomenduoha visom be isimties, k…
Pasiskaičiau.Aš irgi tokios nuomonės kad reikia,juolab kad su 1 vaiku geriau.
Tomex parašė:
Pasiskaičiau.Aš irgi tokios nuomonės kad reikia,juolab kad su 1 vaiku geriau.
As isvis labai tingine gert vitaminus, daznai pamirstu ar patingiu, bet sita kazkaip ir as prisiverciu isgert
16 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai