pundziuteeee parašė:
Sveikutes, prisijungusios kvieciu prisijungti per fb grupe geguziukai labai visos mielos ir visos dalijames savo patarimais
Tai buvo jau grupe, kam dar vienos reikejo? 😂
pundziuteeee parašė:
Sveikutes, prisijungusios kvieciu prisijungti per fb grupe geguziukai labai visos mielos ir visos dalijames savo patarimais
Meta-Renata parašė:
Sveikos ką galiu gerti nuo skausmo labai dantenas skauda paburke
Paracetamol, skalaukite gal su druskytes tirpalu...
Witamine parašė:
Taip, rodo gegužės 30 ☺️
Na aš irgi tyliai džiaugiuosi ir prisijungiu prie jūsų, pagal paskutines mm, terminas turėtų būti gegužės 29d. Pirma testą dariausi kai savaite vėlavo mm, rodė ryškiau negu vaiduokliuką, o šitą testą padariau spalio 1d. Jau po 1min pradėjo ryškėti,o po 3min štai toks rezultatas, tai pagal TD man jau šiandien 7sav. Pas ginekologe esu užsiregistravus spalio 9d. Tikiuos patvirtins neštumą ir pasakys kad viskas gerai. Nes nekantrauju pranešti vyrui ir artimiesiems bet pirmiau noriu įsitikinti, kad viskas gerai.
Simptomų kažkokių didelių nėra tiktais kad kartais dažnai į wc einu, spenelius kartais paskauda,mm žinoma dingusios ir kartais pavalgius jaučiu blogumą.
Women. parašė:
Galiu paaiskinti😂nuejau ir as i ta antra geguziuku grupe🤦♂️ ir prisiskaiciau kaip varo ant pirmosios grupes 🤦♂️ kokios ten ale nesamones vyksta sugalvojo cia visas sveikint su gimtadieniais ir tt.. kas ten per grupe sveikinimu koncertas🤦♂️ nu kazkaip zodziu neturiunegrazu taip daryt. norint islaikyt tik savo grupej nares kad i kitas neitu🤦♂️ ir dar pasakymai kad nera jokio idomumo kad mane cia svetimos sveikina ir tt..🤦♂️ palikau iskart ta grupe...
blizguteee parašė:
Galiu paaiskinti😂nuejau ir as i ta antra geguziuku grupe🤦♂️ ir prisiskaiciau kaip varo ant pirmosios grupes 🤦♂️ kokios ten ale nesamones vyksta sugalvojo cia visa…
Cirkas 🤭🤮 is viso kam cia tu groupsu 100, neturi ka veikti
gabriuuks95 parašė:
Na aš irgi tyliai džiaugiuosi ir prisijungiu prie jūsų, pagal paskutines mm, terminas turėtų būti gegužės 29d. Pirma testą dariausi kai savaite vėlavo mm, rodė ryšk…
sveikinu
gabriuuks95 parašė:
Na aš irgi tyliai džiaugiuosi ir prisijungiu prie jūsų, pagal paskutines mm, terminas turėtų būti gegužės 29d. Pirma testą dariausi kai savaite vėlavo mm, rodė ryšk…
Sveikinimai! Ramaus ir sklandaus laukimo!
gabriuuks95 parašė:
Ačiū labai merginos! Tikiuos viskas bus gerai, nes stebukliukas labai yra laukiamas. Kad ir neilgai bandėm, bet labai džiaugiuos kad užkibo pagaliau. Jau net suside…
Mano pirmo nėštumo atveju, žinią, kad laukiuosi, man pranešė vyras
kadangi netikėjau, jog galima iš pirmo karto pagauti, padaviau jam šlapimą ir išėjau iš vonios. Po kelių minučių atėjo ir sako: "o ką reiškia, kai antra juostelė ne tokia ryški
O dabar su antruoju irgi perdaviau estafę jam, kad jau jo tokia laiminga ranka, nes pasilikau nerimo širdyje, kad antrą kartą į tą pačią upę galim neįbristi, padaviau šlapimą, bet šį kartą jau pasilikau vonioj, ir žinią labai greitai pamatėme abu
buvau nupirkusi Viola ypatingai anktyvo nėštumo testą, juostelės buvo labai ryškios, nors iki mėnesinių dar buvo likusi daugiau nei savaitė.
13 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai