waily parašė:
Pagydys gimdymas, su pirmu pagimdziau ir kaip ranka nueme..
O kad lengviau vakare butu,tai viburcol purskiausi kai jau neprakvepuodavau..
Aciu. Reikes nusipirkti
waily parašė:
Pagydys gimdymas, su pirmu pagimdziau ir kaip ranka nueme..
O kad lengviau vakare butu,tai viburcol purskiausi kai jau neprakvepuodavau..
Aciu. Reikes nusipirkti
Beatrissss parašė:
O juros vandeniu skalaujate? Per nedtuma gali atsirasti alergijos kuriu net neturejote. O nebandete miegoti su aukstesne pagalve?
Ir su auksta ir su zema bandau miegoti.. as danar nepasakysiu koki ourskal turiu. Ryte ikelsiu foto.tik nezinau ar jis tinka naudoti nestumo metu. Irgi turejau omeni nusipirkti juros druskos.nes tikrai jau atsibodo uzgulusi nosis 🥺
Kisulita parašė:
Mane irgi sloga vargina 😐 Naktį nosis kaip pūkų prikišta, neprakvėpuoju, ištisai kvėpuoju pro burną, burna išsausėja, sunku miegoti 🙄 Tikiuosi, gal pagerės neužilgo…
As taip pat tykiuosi
nes mane beveik 2men kankina ir jau atsibodo 🙈
braskyte22 parašė:
Inhaliacijos ir skalavimai padeda trumpam taipogi ir tai jeigu kombinuojama. Vien skalavimai nieko nepadeda. Bet tas padėjimas trunka iki pusvalandžio. Gal reikėtų …
Man rodos geriausia reikes sulaukti pirmadienio ir pasiiskambinti savo daktarei.paziuresiu ka ji patars daryti ar nusipirkti. Kolkas bandysiu juros druskos isigyti. As namuose turiu kazkoki purskala(bet ryt patikslinti galeciau pavadinima ir nezinau ar jis tinkamas nestumo metu )
Sveikos panelės, prisijungiu prie spalinukų klubo ☺️☺️🥳 kad laukiuosi žinojau jau senokai bet buvo kažkaip neramu, norėjau išlaukti pirmą semestrą, kad tikrai viskas gerai. Kaip tik šią savaitę darė ultragarsa, viskas super 😍 mano pirmi mėnesiai buvo visai lengvi, dabar irgi savijauta puiki, kaip jūs laikotės? ☺️☺️😇
Mitel parašė:
Sveikosjungiuosi I kompanija
laukiam pagausejimo spalio gale
![]()
Sveika prisijungus
lauksim visos kartu
Mitel parašė:
Sveikosjungiuosi I kompanija
laukiam pagausejimo spalio gale
![]()
Sveika. Grazaus laukimo🤗
Ssssaulute parašė:
Man rodos geriausia reikes sulaukti pirmadienio ir pasiiskambinti savo daktarei.paziuresiu ka ji patars daryti ar nusipirkti. Kolkas bandysiu juros druskos isigyti.…
Mane kankina ir šitas dalykas, tik ne sloga o rimtas sinusitas buvo. Dabar apsigydzius, bet nosis vis tiek pagula. Gelbeja nosies plovimas su vandeniu sudytu juros ir druska. Ir jei bunu namie tai sinusus iš išores patepu medumi, ant odos. Ir taip pavaikštau, man užgulima nuima. Dabar nieko negeriu, bet sinupret ir gelomirtol galima gerti nėštukėms, aš gėriau. Sėkmės kovojant😊
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai