Justina tina parašė:
9ir7metukai![]()
Pagrandukas po pertraukos
aš visą laik norėjau kad tarp vaikų nebūtų didelio metu skirtumo bet taip gavos kad bus nemažas bet manau nuo to tik lengviau bus
ar laukia seses/brolio?
Justina tina parašė:
9ir7metukai![]()
Pagrandukas po pertraukos
aš visą laik norėjau kad tarp vaikų nebūtų didelio metu skirtumo bet taip gavos kad bus nemažas bet manau nuo to tik lengviau bus
ar laukia seses/brolio?
Sigita Gro parašė:
Pagrandukas po pertraukosaš visą laik norėjau kad tarp vaikų nebūtų didelio metu skirtumo bet taip gavos kad bus nemažas bet manau nuo to tik lengviau bus
ar…
Lengviau, man atrodo, mums bus. O pirmagimiui sunkiau. 😊
Rainienė parašė:
Lengviau, man atrodo, mums bus. O pirmagimiui sunkiau. 😊
Maniškis laukia tikiuos nepasikeis tai
sakė nenori but vienas
tai laukia seses bet tiks ir brolis
sese piešiniuose nuo naujų metų piešia
Labas rytas!
mamuolė parašė:
Kiek jums jau laiko ir koks hcg? 😊
TD skaičiuoklė skaičiuoja 5 savaites, hcg 65,7, o prg 57,64 🎈
Darbe tokios "smagios" sąlygos nuo kolegių, kad man tik mintys, kad tik greičiau tos dienos iki savaitgalio prabėgtų...
sugar parašė:
Labas rytas!
Turite dabar neapsikrauti blogomis emocijomis ❤️
Sigita Gro parašė:
Maniškis laukia tikiuos nepasikeis taisakė nenori but vienas
tai laukia seses bet tiks ir brolis
sese piešiniuose nuo naujų metų piešia
![]()
Maniškis irgi visada tik sesės nori 😂 mamytė su tėveliu irgi pasvajoja.. matysim ką čia turėsim 🥰 dabar aš galvoju tik apie sveiką mažylį po netekties😞
Sigita Gro parašė:
Pagrandukas po pertraukosaš visą laik norėjau kad tarp vaikų nebūtų didelio metu skirtumo bet taip gavos kad bus nemažas bet manau nuo to tik lengviau bus
ar…
Tarp manęs ir brolio 8 metų skirtumas, o santykiai puikūs 😍
Labas rytas!
Rainienė parašė:
Turite dabar neapsikrauti blogomis emocijomis ❤️
Vo busime cia kartu😍🤔😁 sis kartas kaip ir sakiau tau bus geras😎
Sigita Gro parašė:
ar…
Labas rytas.
Pas mus irgi amžiaus skirtumas bus tarp vaikų. Bet aš kažkaip nepergyvenu dėl to
Kažkaip galvoju netgi smagu mums patiems bus, vienas jau savarankiškas ir mažiau dėmėsio iš tėvų norės, o kitas vaikas dar lėliukas
Visada galvojau, kad bus 5 metai skirtumas tarp vaikučių, na bet gavosi kaip gavosi
Kocia parašė:
Vo busime cia kartu😍🤔😁 sis kartas kaip ir sakiau tau bus geras😎
Labai tikiuosi.. jau važiuoju į polikliniką.. tikiuosi gerų rezultatų.. nors aną kartą pradžia irgi gera buvo🤭
Adore parašė:
Labas rytas.
Pas mus irgi amžiaus skirtumas bus tarp vaikų. Bet aš kažkaip nepergyvenu dėl to :…
Bus kam jau kartais ir paziuret
smagu
1 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai