NeringaVan parašė:
guramiai ju nesues?mes auginam neonus,guramius ir sama kur stiklus valo![]()
tikrai ne
jei dantų neuri tokių kad kiautus traiškytų. ;)
NeringaVan parašė:
guramiai ju nesues?mes auginam neonus,guramius ir sama kur stiklus valo![]()
tikrai ne
jei dantų neuri tokių kad kiautus traiškytų. ;)
Orynete parašė:
tai su protu reikia žuvis išmokti šerti,kad iki dugno nekristų maisto likučiai ir jų užtektų net sraigėm. Akvariume, kuriame tokios bėdos nėra mitybos šaltinio nete…
Tai kaip kitaip serti corydorus, krevetes ir vezius?
Auga kitam akvariume mazos helenytes, planuose ir yra jas dauginti pardavimui.
Chocooo parašė:
Tai kaip kitaip serti corydorus, krevetes ir vezius?![]()
Auga kitam akvariume mazos helenytes, planuose ir yra jas dauginti pardavimui.
Pas mane corydorams, o juo labiau krevetėms užtenka maisto kurio nesuėda iš karto žuvys. Papildomai šeriu tik didelius šamus.
Sveikos moterys, gal kuri patarsit
Kas mano auksinei žuvelei, kodel ji plaukioja vandens paviršiuj gulėdama ant šono? Ir kažkokia išsipūtus, toks vaizdas kad ji žemyn panert negali
Ryte būna viskas gerai, judri, plaukioja po visą akvariumą, o vakarop vis tas pats, vis ant šono paviršiuj
NeGi parašė:
Sveikos moterys, gal kuri patarsit![]()
Kas mano auksinei žuvelei, kodel ji plaukioja vandens paviršiuj gulėdama ant šono?…
Būna nuo netinkamo maisto auksinėms išsipučia žarnynas, dar gali būti ir vandenligė jei žvynai pasišiaušę...sunku spėlioti. Aprašykit koks akvariumas, kokia jame įranga, kuo maitinate.
Orynete parašė:
Būna nuo netinkamo maisto auksinėms išsipučia žarnynas, dar gali būti ir vandenligė jei žvynai pasišiaušę...sunku spėlioti. Aprašykit koks akvariumas, kokia jame įr…
Akvariumas ir maistas

Ir ji labai priburbuliuoja per dieną, ryte nebūna burbulų
NeGi parašė:
Akvariumas ir maistas
O jums pačiai gražus toks akvariumas?
Gali būti kaip ir minėjo vandenlige. Išeitis- tualetas. Arba problemos su vandens pusle - tualetas, arba... depresija. Na čia taip skambiai, bet taip dažnai sudurniuoja stresuojancios žuvys- pvz restoranuose be galimybės slėptis.
Silke parašė:
O jums pačiai gražus toks akvariumas?
Gali būti kaip ir minėjo vandenlige. Išeitis- tualetas. Arba problemos su vandens …
Pas mus namie demokratija, vaikas norėjo žuvytės, pats išsirinko ir akmenukus ir žolės kas jam gražu, nekritikavau jo skonio, nes tai jo augintinis ir jo teisė rinktis
Mano darbas buvo išsiaiškinti kad nebūtų jai per mažas akvariumas, o dabar pakontroliuot kad kasdien pamaitintų.
Bet ar gali būt jai stresas tiek laiko, jau nuo Naujųjų metų pas mus gyvena, nekeitėm nei maisto, nei akvariumo vietos, kaip ir nusistovėjus tvarka
NeGi parašė:
Pas mus namie demokratija, vaikas norėjo žuvytės, pats išsirinko ir akmenukus ir žolės kas jam gražu, nekritikavau jo skonio, nes tai jo augintinis ir jo teisė rink…
O tai kiek čia ltr? Mano akim ryškiai per mažas akvariumas auksinei žuvelei?Jos gi nemažos auga. Antras klausimas aš čia fotografavimo metu išjungėt filtrą ar visą laiką jį laikot be aeracijos?
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai