Lūšiukė parašė:
blogai mane supratai, as del saves pasakiau tik todel, kad pas mus viena tu fabriku nera... reiktu vazineti, vien autobusas pro mano namus vaziuoja vienintelis karta kas 20 min... nezinau kiek menesinis kainuoja, bet savaitinis apie 20svaru... darzelio salia nera, reiktu vaikus vezioti i darzeli, iskarto mums reikalinga butu antra masina, iskarto eitu draudimas, keliu mokesciai, masinos islaikymas, na ir kas gautusi is tos algos? kraustytis mums neapsimoka, nes turim nama gave... lietuviu pas mus mieste nedaug yra, aukle rasti butu sudetinga, arba kokia vietine, bet kiek jai reiktu sumoketiartimuju atsivesti nieko negalim, db vos ne vos mama porai savaiciu atskrido padeti... nu persiplesk bet nieko gero nesigaus
todel ir sakau, kad as i toki darba neiciau dirbt, bet vien del algos, pirma noriu pasimokyti ir geresni darba susirasti
o va vyras mano stroikese dirba, tai visko buna, viena menesi uzdirba i savaite po 700scaru i rankas, o kita isvis nieko, todel susitvarke esam taxcreditus, tu kiek gaunam, tai palengvina tas darbo krizes, nes buna pastovios pajamos
![]()
Tai va dabar kaip ir mums.Man dekretas baigesi noriu eiti i darba kur maziuka deti.Radau darzeli i savaite 200 svaru.
O dirbt reikia nes norim buta pirkti,o vieno vyru neuztenka pajamu,nes bosas daug moka grynuju pinigu ir taip is saves dasimokam tax bet vistiek reikia dirbti abiem kad tos pajamos butu rodomos didesnes.O kur maziuka deti mano mama negali atvaziuoti nes mociute serga veziu,jo mama nenoriu vaziuoti nes jai nepatinka cia.Tai ir nera pasirinkima kaip leisti i darzeli,o gaila tai ne tas zodis.Viena diena buvau nuvedusi palikusi,vaikas liko be pietu miego nes jos nesupa ant ranku o maniskis priprates supti.Sakau sedi. Tokioje situacijoje kad nezine kuriseiti rasti,is valstybes negaunam nieko nes pajamas rodom didesnes kad nieko ir nepriklauso.