lietuve parašė:
bio oil. tikrai geras. tepiau nuo 10 sav saziningai kiekviena ryta ir vakara. neturiu nei vienos strijos![]()
aciukas reiks butinai isbandyti
lietuve parašė:
bio oil. tikrai geras. tepiau nuo 10 sav saziningai kiekviena ryta ir vakara. neturiu nei vienos strijos![]()
aciukas reiks butinai isbandyti
Oi patikek, dar ir kaip buvo, kad nesinorejo antro vaiko. Man tik po 5- 6 metu tas noras pradejo kirbet, jog reiketu antro... Ir tai dar beveik metus su vyru derejomes, kada bandysim susilaukt, nes vis atrodo gal ne dabar, gal dar pinigu reikia daugiau uzsidirbt, gal dar namo neturim... Bet paskui nusprendem, kad jei atideliosim, tai ir liksim tik su vienu vaiku... Tai va dabar jau turim savo princesyte. O dabar su vyru juokaujam, kaip but gerai, gal ir 3... Bet cia tik pasvajojam... jauciu uzteks dabar tikrai jau...
sakykit mamytes ka patartumet man daryti man labai slenka plaukai tiesiog krenta is smilkiniu matosi kad paplikusi ryte kai atsikeliu tiesiog pilna lova plauku kuokstais kai einu maudytis vonia uzsikemsa kai sukuoju taippat nieko gero nebeismanau ka daryti ir sampuna naudojau ir vitaminus geriau nieko nepadejo man. bet as manu kaipradejau gyventi anglijoje po keliu menesiuku pradejo slinkti plaukiukai o dabar tai tiesiog baisu visur pilna mano plauku
Greise parašė:
Oi patikek, dar ir kaip buvo, kad nesinorejo antro vaiko. Man tik po 5- 6 metu tas noras pradejo kirbet, jog reiketu antro... Ir tai dar beveik metus su vyru derejomes, kada bandysim susilaukt, nes vis atrodo gal ne dabar, gal dar pinigu reikia daugiau uzsidirbt, gal dar namo neturim... Bet paskui nusprendem, kad jei atideliosim, tai ir liksim tik su vienu vaiku... Tai va dabar jau turim savo princesyte. O dabar su vyru juokaujam, kaip but gerai, gal ir 3... Bet cia tik pasvajojam... jauciu uzteks dabar tikrai jau...
man dabar noro jokio nera bet galvoju jeigu taip tureciau tai po kokiu 5 ar 4 metu
dinka22 parašė:
sakykit mamytes ka patartumet man daryti man labai slenka plaukai tiesiog krenta is smilkiniu matosi kad paplikusi ryte kai atsikeliu tiesiog pilna lova plauku kuokstais kai einu maudytis vonia uzsikemsa kai sukuoju taippat nieko gero nebeismanau ka daryti ir sampuna naudojau ir vitaminus geriau nieko nepadejo man. bet as manu kaipradejau gyventi anglijoje po keliu menesiuku pradejo slinkti plaukiukai o dabar tai tiesiog baisu visur pilna mano plauku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Man nestumo pradzioj irgi kuokstai jie slinko... Bet as tik pregnacare vitaminus geriau, tai apie 18-20 sav. man atsigavo plaukai. Nustojo slinkti, tapo grazus, maziau riebaluodavosi. bet cia del nestumo. Sako pradzioj slenka, o veliau labai pasitaiso plaukai... Manau pakentek dar... susitvarkys hormonai ir prades vel plaukai spindet
lietuve parašė:
gal uzsisakei is ten kur as tau uzrodziau?
berods is kitur
as is www.dhgate.com
imikkk parašė:
Kashariuk papasakok kaip internete tas foto galima uzsisakyt kad padarytubijau prispaudinet ko nereikia
![]()
![]()
asiu uz tokias meilybes
as darau per photobox, tai ten lengva susikeli nuotraukas tada toks kaip albumas gaunasi, o poto jau zymi kiek kurios daryti, tikrai nera sunku, galiausiai gali prekiu karuti susiziureti uz ka moki ir ka daraisi
db sunku kaska pasakyt, gal tiesiog daryk ko nesuprasi bandyk klaust gal sugebesiu paaiskinti
Greise parašė:
Man nestumo pradzioj irgi kuokstai jie slinko... Bet as tik pregnacare vitaminus geriau, tai apie 18-20 sav. man atsigavo plaukai. Nustojo slinkti, tapo grazus, maziau riebaluodavosi. bet cia del nestumo. Sako pradzioj slenka, o veliau labai pasitaiso plaukai... Manau pakentek dar... susitvarkys hormonai ir prades vel plaukai spindet![]()
aciukas tada taip nepergyvensiu
nes galva tai kiekviena diena reikia plauti ir plaunu vakare ryte atsikeliu ir vel visi riebaluoti
domeda parašė:
Buvo pas mane Mw katik..klausykit as norejau paklaust mamu kurios jau po 2 leliukus turi,ar jums irgi kai gimda susitraukinej kai maitinot tokie nezmoniski skausmai buvo..kaip saremiai,kaip menesiniu skausmai tik daug didesni..nes man Mw sako cia po antro leliaus visada tokie skausmingi...nes as po pirmo tai isvis jokiu skausmu kaip ir nepamenu...
![]()
o dabar taip skauda kad io io...
sveika sugryzus namo, as kuri vakara pasigedau taves, kad nera su kupo pablevyzgot
zinok nepamenu, kad man skaudetu pilva
kad tikrai neskaudejo
o jei kada sumausdavo, tiesiog nesureiksiminau ju, kad db tikrai nesiskundziau pilvo skausmu
galaxyy parašė:
kazkaip ne i ta vieta parasiaubet gal suprasit
![]()
o as kaip tik labai noriu antro vaikelio..nors iskankino gimdymas 4 vdienas bet antras tikrai bus
aisku jei dievulis duos
13 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai