Gane parašė:
Aš šiandien irgi vyksiu iš vaistinės pasiimti 🙃 o tos kurios naudojate, gal galite pasakyti, kaip jį susišviršti?
Laba, o kurį nusipirkote (ar kur 8 vnt po 4g yra, ar kur 75ml)?
Gane parašė:
Aš šiandien irgi vyksiu iš vaistinės pasiimti 🙃 o tos kurios naudojate, gal galite pasakyti, kaip jį susišviršti?
Paslapčiukas parašė:
Kur 8 vnt. po 4 g
Gane parašė:
Kur 8 vnt. po 4 g![]()
Tai labai paprasta. Susileidžiate į makštį, tada palaukiate 10-15 min., kad kaip sakoma pasiskirstytų ir tada galite jau turėti santykius 😉
Paslapčiukas parašė:
Tai labai paprasta. Susileidžiate į makštį, tada palaukiate 10-15 min., kad kaip sakoma pasiskirstytų ir tada galite jau turėti santykius 😉
Ačiū 😊 o dar sakykite geriau gulint susileisti?
Gane parašė:
Ačiū 😊 o dar sakykite geriau gulint susileisti?
Šiaip tai jokio skirtumo, kaip patogiau. Ten per tris paspaudimus ir susileisite 😉 jei turit daugiau klausimų galit asmeniškai parašyti.
Paslapčiukas parašė:
Šiaip tai jokio skirtumo, kaip patogiau. Ten per tris paspaudimus ir susileisite 😉 jei turit daugiau klausimų galit asmeniškai parašyti.
O kaip jus, bandete si lubrikanta?
emilion parašė:
O kaip jus, bandete si lubrikanta?![]()
Taip, naudojam gal daugiau negu metai, pradžioje tuos po 4g, o dabar 75ml.
Paslapčiukas parašė:
Taip, naudojam gal daugiau negu metai, pradžioje tuos po 4g, o dabar 75ml.
O taip kartais norisi naiviai tiketi, kad pradejusi naudoti pavyks greitai pastoti. Linkiu kuo greiciau isvysti jums ||😌
emilion parašė:
O taip kartais norisi naiviai tiketi, kad pradejusi naudoti pavyks greitai pastoti. Linkiu kuo greiciau isvysti jums ||😌
Na aš asmeniškai galiu pasakyti iš savo pusės, kai naudoju apie 1,5 metų, lubrikantas man pastoti nepadėjo, tai ir netikiu, kad padės. Naudojam jį, nes jis bekvapis, nekiankia speramtozoidams ir dar dėl to, kad pas mane sausa.
Manau čia kiekvienam žmogui asmeniškai. Linkiu, kad kitom padėtų pastoti su šiuo lubrikantu 😉
Paslapčiukas parašė:
Na aš asmeniškai galiu pasakyti iš savo pusės, kai naudoju apie 1,5 metų, lubrikantas man pastoti nepadėjo, tai ir netikiu, kad padės. Naudojam jį, nes jis bekvapis…
Mano lygiai tokia pat patirtis 🙂
11 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai