coliuke01 parašė:
Kaip ir nebuvo, šiaip visada karts nuo karto pilva pamaudzia, o siaip jokiu tepliojimu nebuvo 😊 Gydytoja nelabai suprato kaip cia taip atsitiko, tai as tuo labiau n…
Linkiu nesunkaus nėštumo ir nuostabių mažyliu!🙏🥰♥️
coliuke01 parašė:
Kaip ir nebuvo, šiaip visada karts nuo karto pilva pamaudzia, o siaip jokiu tepliojimu nebuvo 😊 Gydytoja nelabai suprato kaip cia taip atsitiko, tai as tuo labiau n…
Linkiu nesunkaus nėštumo ir nuostabių mažyliu!🙏🥰♥️
Sveikos,jus man patarkite kas galite kaip su dvynukais susideti tase. Jau 5karta gimdysiu,bet tokio klausimo dar neturejau. Tturiu didžiausia lagamina ,plius i gimdykla tase,plius mano rankinukas. Bet man daiktai netelpa. Net neisidedu virsutiniu kombinezonu namo,paprašysiu, kad atvestu kai isvaziuosim. Telpa tik vienas 0dydzio pampersu mazas,kitus gal kazkaip masinoj atskirai teks laikyti ar isideti. Na niekas netelpa kai dviems vaikams reikia. Sau dvejas kelnias isidejau, bliuskiu patogiu maitinti 3,dzemperiu 2,ir higienos priemoniu su apatiniais miegui ir pan. Na nemanau,kad daug sau. Juolab kad rankinukyje kosmetine,pakrovejai ir tt. Jokio arbatinuko nesidejau,sildytuvo taip pat. Jei ka paprasysiu ,kad atvestu jei negausiu mokamos palatos su tais daiktais. Rubus i maisiukus dedu ir suspaudziu,kad oras iseitu,tai dar vietos pasitaupo. O kaip jus kraunates dvynukams? Ar telpat?
Viktorijos parašė:
Sveikos,jus man patarkite kas galite kaip su dvynukais susideti tase. Jau 5karta gimdysiu,bet tokio klausimo dar neturejau. Tturiu didžiausia lagamina ,plius i gim…
O vaikučiams kiek ko įsidedate?
Aš abu kartus sau tik naktinius dvejus ir chalatą dėjausi, apatinius, tapkes ir išsipakavau higienos priemones, po kelis įklotus, palutes ir pan. Sudėjau vyrui "atsarginius" komplektus ir viskas. O vaikams aišku daugiau. Tai va tik nežinau kiek vaikams ko dėti.
Pučkoriukas parašė:
O vaikučiams kiek ko įsidedate?
Aš abu kartus sau tik naktinius dvejus ir chalatą dėjausi, apatinius, tapkes ir iš…
Na sykart deduosi po 6 komplektus vaikui,nes su dvynukais gali buti,kad ilgiau nei 3dienas laikys. Kaip manot per daug?
Viktorijos parašė:
Na sykart deduosi po 6 komplektus vaikui,nes su dvynukais gali buti,kad ilgiau nei 3dienas laikys. Kaip manot per daug?
Manau labai bet per daug. Aš planuoju po 3 dėtis. Visą kitą sukrausiu vyrui, kad pristatytų papildymą
faktas, kad gali ilgiau laikyti, bet nemanau, kad bus didelių problemų su atvežimu
taip pat savo higienos priemones imu minimaliai, tik tai, be ko nei dienos negaliu. Ten kokie kūno pieneliai, losjonai lieka namie 😂
Gal grupėje yra mamyčių po gimdymo, pagalbos reikia mums čia 😍
Sveikos😊 jungiuosi prie jūsų, nes neseniai sužinojau kad laukiuosi dvynukų🥰
Mane labai domina po Naujųjų įsigaliojusi nauja vaikų priežiūros ir išmokų tvarka. Gal kuri jau esate įsigilinusios ir žinote, ar pagal naująją tvarką tėvelis taip pat galės eiti į dekretą? (Gaunasi mama dekrete su vienu vaiku, o tėtis - antru).
Gėlė91 parašė:
Sveikinimai😊 kiek jums laiko?🥰
Gėlė91 parašė:
Galės. Mes su vyru eisime kartu🙂
Ildiza parašė:
Sveikinimai😊 kiek jums laiko?🥰
Jau prasidėjo 13 savaitė😊
Asta_as parašė:
Galės. Mes su vyru eisime kartu🙂
O kokiems terminams planuojate eiti? Mes galvojame, kad aš 24 mėn, o vyras 18 mėn. Kaži ar taip galima? Beje, jei bus ramūs vaikai ir viena susitvarkysiu, ar gali tėtis nutraukti savo dekretą ir grįžti į darbą, o man likti auginti abu, kol jiems sueis 24 mėn?
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai