Liustra parašė:
Nu jau pasidraskei? Visas i vieta pastatei? ???
Panašu, jad draskotės jūs. Į vietą mane pastatėt irgi jūs. Daugiau stengsiuosi skersai kelio jums nestoti, jad ir kiek smailų uždėsit galia komentaro. Suprantu, kodėl šioje temoje esat.
Liustra parašė:
Panašu, jad draskotės jūs. Į vietą mane pastatėt irgi jūs. Daugiau stengsiuosi skersai kelio jums nestoti, jad ir kiek smailų uždėsit galia komentaro. Suprantu, kodėl šioje temoje esat.
Liustra parašė:
Palauk, dar ji nepaskleide isminties sydo ??? kaupia isminti, bet jau kai des, tai ohoho ???
amsterdame parašė:
Mergytes labas rytas;) ryskeja;)
Labas rytas, grazu ziuret ;)
TriokštPokšt parašė:
Labas rytasar matot kanors mergaites?
![]()
Iki mm 5 dienos
Nera cia nieko.
Labas rytas, as cia stebetoja, kartas nuo karto ;) Bet noriu pasakyti, turiu nemenka staza ir planavime ir vaiduokliu medziokleje. Mano patarimas - islaukit kol veluos. Jei veluos, tik tada NT ;) Kam save skaudinti, kam leisti pinigus ;) Nebent, turit kruva NT is Kinijos uzsisake... ;)
Man su dukryte, pradejo kazkas smezuoti nuo 9 DPO, ir ryskejo. Bet jau kai buvo ruzava juostele, tai nieko nereikejo nei ieskoti, nei lauzyti akiu. Ji nedingo, neisblanko ir t.t.. O kai nera nestumo, tai ieskok neieskojes... Pirmiausia ziurekit ar juosteleje yra ruzavos spalvytes. Jei gelsva, pilka ar balta - deja, tai tik zyme.
Linkiu kuo daugiau Velyku stebukliuku ;)
MiMis parašė:
Labas rytas, grazu ziuret ;)
aciu uz patarima, ar pati dabar islauktimet iki kol veluos?
Fabi parašė:
Nu amžinai kuri nors išlipa kaip pilypas iš kanapių su savo "tobulais" patarimais, kaip atsipalaiduoti arba kaip nedaryti nt ar hcg![]()
Juokas juokais, bet aš kai gadindavau testus iki mm, nepastojau, o va kai pastojus buvau, tai išlaukiau kol 1d vėluos ir tik tada testavausi
LifeHappens parašė:
Juokas juokais, bet aš kai gadindavau testus iki mm, nepastojau, o va kai pastojus buvau, tai išlaukiau kol 1d vėluos ir tik tada testavausi![]()
Bet juk nepuolei kitų mokyti tokiu stiliumi: "aš dariausi nt nuo ovuliacijos, bet jūs tai nesidarykit, kol mm nevėluos savaitę"
Fabi parašė:
Bet juk nepuolei kitų mokyti tokiu stiliumi: "aš dariausi nt nuo ovuliacijos, bet jūs tai nesidarykit, kol mm nevėluos savaitę"![]()
Aišku kad ne
Tegul visos tik sysioja ant testų, labai smagu akis paganyt
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai