JusteK parašė:
vistiek i mano klausima neatsaket. kai kuriose vietose, tai snekat, kad ale bile sneket.....
Tai bet juk logiška. Jeigu skiepai neturėtų šalutinių poveikių, tai fondų ir nereikėtų. Šventa karvė nugaišo, a?
JusteK parašė:
vistiek i mano klausima neatsaket. kai kuriose vietose, tai snekat, kad ale bile sneket.....
Tai bet juk logiška. Jeigu skiepai neturėtų šalutinių poveikių, tai fondų ir nereikėtų. Šventa karvė nugaišo, a?
Mary.S parašė:
Sėdėti, rinkti informacija ir logiškai mąstant suvedinėti galus. Niekad nedariau taip, kad pasėdėjau, perskaičiau ir jau viskas. Jeigu kalba eina apie skiepus, tada…
oho, kokia seimyna issilavinus, visi kiti nelabai.
siulau knyga parasyt, tai nereikes cia mums taip arsiai kiekvienai aiskinti. Nes kiek pastebiu, visos bemoksles, tik pati pasaulinis universitetas.
saulyne parašė:
O tie vaikai du skiepyti ar neskiepyti?
jie nuo gimimo autistai, vienas labai sunkia forma, kitas lengvesne.
Mary.S parašė:
Tai bet juk logiška. Jeigu skiepai neturėtų šalutinių poveikių, tai fondų ir nereikėtų. Šventa karvė nugaišo, a?![]()
fondu yra visokiausiu, kokiu tik sirdis geidzia, o as niekada ir nesakiau, kad skiepai man sventa karve- nereikia man tos ironijos taikyti.
Veziuke parašė:
oho, kokia seimyna issilavinus, visi kiti nelabai.siulau knyga parasyt, tai nereikes cia mums taip arsiai kiekvienai aiskinti. Nes kiek pastebiu, visos bemoksl…
Tai kiek suprantu, visi kurioj nors srity išsilavinę. Ar ne taip? Aš, pavyzdžiui, humanitarė, tai man tikslieji mokslai nelabai sekėsi. Tiksliau, nenorėjau aš jų mokytis visai. O vyras tiksliukas. Tai kai abu skirtingose srityse gaudomės kažkiek, gali paklaust vienas kito kažko, ar ne taip? Čia jeigu įsižeidėt, tai bėdos nematau savam kieme. Aš nė vienos neįžeidinėju. O kad pas mus įprasta įvairiom temom, kartais kelias valandas ar net savaites diskutuot, tai nematau nieko nenormalaus. Kažkam serialai įdomūs, kažkam kvantinė fizika
Arlieta parašė:
Kiek zmones dirba, kiek aiskinasi daleiskim vezio atsiradima, o cia, prasau, forume viska issiaiskinom, viskas nuo skiepu
Esmė ta, kad visados atsiras tokių, kuriems kažkas bus nenaudinga. O neduok die, tie dar ir pinigų turi, tai gyvenime niekas iš vietos nepajudės. Visas pasaulis taip gyvena nežinia kiek metų.
Geriausias pavyzdys: viso pasaulio žiniasklaida rėkia apie karinę padėtį rytuose. Kiek turim galingų valstybių, kurios turėtų ir karinį laivyną, ir oro bei sausumos pajėgas? N+1. Tik kažkodėl niekas nesiunčia didžiulės masės karių tenai ir jau daug metų tvarkos nepadaro. Ir kodėl? O todėl, kad kažkam tai nenaudinga, nes ten didžiausi naftos ištekliai pasaulyje. Tai apie ką mes ten šnekėjom?
Mary.S parašė:
Piktina bene labiausiai tai, kad nėra tikslios statistikos, kiek autistų yra skiepyti ir kiek ne. Kai kalbėjau apie tai su rezidentu-šeimos gydytoju, tai atsakė, ka…
Kiek man žinoma visi vaikai sergantys autizmu yra skiepyti.Gal klystu,bet skaičiau užsienio puslapiuose,dabar jau nerasiu.Radau prieš kelis metus.Būdavo dieną naktį sėdžiu ieškau informacijos,sedėjau verkiau,kaip aš tokia neatsakinga mama anksčiau net nesusimąsčiau pasidomėti,atrodė viskas normalu,kiti taip daro dariau ir aš,už tai,kad pakenkiau vaikui per savo naivumą neatleisiu sau niekada,nors pliusas tas,kad pakankamai anksti atsivėrė akys,dabar į viską žiūriu atsargiai,tiek vaistus,tiek maistą ir visa kas mane supa.Mažiau pasitikiu žmonėmis,taip pat įskaitant ir gydytojus,ilgai ieškojau kol radau super gydytojas,ką pasirašau viską perskaitau,nors ir dūsauja kol perskaitau,kartą pasirašiau,kad būsiu atsakinga už savo vaiko mirtį,daugiau to nenoriu,mano vaikas ne bandomasis triušis.
JusteK parašė:
jie nuo gimimo autistai, vienas labai sunkia forma, kitas lengvesne.
Kokio amžiaus būnant nustatė autizmą?
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai