nerin-gele parašė:
mano santuoka visad puoselejama.jums to nesuprast![]()
sededama forume neispuoselesit
susimastyk
nerin-gele parašė:
mano santuoka visad puoselejama.jums to nesuprast![]()
sededama forume neispuoselesit
susimastyk
nerin-gele parašė:
kai vaikai prisidaro vaiku, tai va tik taip ir sugeba save issireiksti. gaila man jusu ir jusu kudikio...
Nu jau cia perlenkiat....
nerin-gele parašė:
tai aisku... gi pavydi, kad as turiu vyra ir esu laimingai istekejus... va kur cia suo pakastas![]()
Butent to tik ir galiu pavydet
Dievas parašė:
Niekas nieko nevaidinaatsigauk....
Vaidini ir dar kajp :D.uzteko paskaityt tawo kelis komentarus ;)
Aaistrencija parašė:
tavo ir vieno pakako... eik parukyt, alaus atsigert... toks vaizdas kad istroskai
nerin-gele parašė:
kai vaikai prisidaro vaiku, tai va tik taip ir sugeba save issireiksti. gaila man jusu ir jusu kudikio...
nebeturi ka sakyti ant manes,tai jau spiri i jautriausia vieta?!!! valkata tu neraliuota,kad tau liezuvis nuputu.Dar zodis apie mano vaikus,parasau admin,. ir isnyksi is TD akimirksniu,jei pradedi ant vaiku varyt!! matau kiek tau paciai metu,debilike tu
gabrivara parašė:
nebeturi ka sakyti ant manes,tai jau spiri i jautriausia vieta?!!! valkata tu neraliuota,kad tau liezuvis nuputu.Dar zodis apie mano vaikus,parasau admin,. ir isnyk…
man 16, o tau?
Aaistrencija parašė:
Smegenu transplantacijos operacijos kokios nera ? Nes paziurek ka tu cia darai tam forume ir kaip tu kalbi, visai negerbdama saves.... Fui... Nesikabinek senokai i vieta taves niekas nepastato.... Toks vaizdas nustok isidirbinet baisu ziuret...
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai