Dievas parašė:
Butent
pas mane extra cp buvo. iki gimdymo niekas net nekalbejo apie cp. nors vaistus geriu del ritmo sutrikimo, bet gimdyti leido. pas mane kasdien sirdis kalatojas greiciau nei turetu
Dievas parašė:
Butent
pas mane extra cp buvo. iki gimdymo niekas net nekalbejo apie cp. nors vaistus geriu del ritmo sutrikimo, bet gimdyti leido. pas mane kasdien sirdis kalatojas greiciau nei turetu
bum-bum parašė:
O kad dievas diskusija uzvedemano nuomone tai jei tik gali pati gimdyt tai ir gimdyk!
jei jau tikrai butu prastai tai daktarai tau jokio pasirinkimo neduotu.…
Jei vyro penis butu storio kaip vaiko kunas tao tikrao nekiltu del to klausimu
Naturoi butu uztikrinta
.. dabar suleidzia mikroskopinius vaikuis o gimdyt tai 4 kg
kad jie va patys gimdytu.... Ech....
Tachikardija yra rimtas dalykas
visus. Simptomus turiu, nuodugniai atliktus tyrimus po 30 min klausytos sirdies, voztuvu, zoodziu yra dalykas svarstytinas nes abiejais atvrjais sirdis gali uzkalti. Kadangi jau pjauste.... Ir buvo didziulis pulsas tai abejoju tikrai del to.....
kabinetuke parašė:
Juokingai skamba, moteris sutverta, tai taip ir turi būti. Dievas ir elektros ir kompo neišrado, sutvėrė be nieko, tai ką tada daryt, kad taip sutverta? Pro …
Anais laikais buvo daug mirciu gimdyviu... Siais laikais retenybe.
Bet nenoreciau 8 h atsikankini. Ir tau ant galo cp rezia isproteciau arba viena arba kita....
Dievas parašė:
As nieko neskaitau as jusu klausiu nes toks vaizdas kad jai jau cp pasirinkai kazkokia tragedija...
Tai tu paklausk gydytojo kokia rizika darant cp ir kokia naturalaus gimdymo, tada nuspresi. Meile nesikeicia vaikui ar cp ar pati pagimdai, pasakysiu taip visu pirma del vaiko geroves rinkausi du kart nuturalu gimdyma, nesirinkau net epiduros, kuri dabar ir lb madoj tarp gimdyviu
jaciutedovile60 parašė:
Nedariai tai ir issitampius liko![]()
as dariau ir pas mane viskas tvarkoj
![]()
Na mano vyras ir sake, kad dabar daug siauriau ...
Dievas parašė:
Jei vyro penis butu storio kaip vaiko kunas tao tikrao nekiltu del to klausimu![]()
A tu manai po gimdymo galima tokio pat dydzio kaip vaikaz daikta sukist i pute?
truputi literaturos pasiskaityti tau nepakenktu, nes pasirodo, kad zinios nulines
bum-bum parašė:
A tu manai po gimdymo galima tokio pat dydzio kaip vaikaz daikta sukist i pute?truputi literaturos pasiskaityti tau nepakenktu, nes pasirodo, kad zinios nulines…
Dieve mano jums su juokais irgi prastai gaunasi
Rafinuota_bohema parašė:
Na mano vyras ir sake, kad dabar daug siauriau ...
susiuvo per daug
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai