Dievas parašė:
As nieko neskaitau as jusu klausiu nes toks vaizdas kad jai jau cp pasirinkai kazkokia tragedija...
tai nuomoniu daug galit isgirsti, ne cia konsultuotis reiktu, o pas tuos kas tokias operacijas daro..
Dievas parašė:
As nieko neskaitau as jusu klausiu nes toks vaizdas kad jai jau cp pasirinkai kazkokia tragedija...
tai nuomoniu daug galit isgirsti, ne cia konsultuotis reiktu, o pas tuos kas tokias operacijas daro..
dayaNuray parašė:
Narkoze irgi ne sirdies eliksyras.
tai va, ir tikrai negali but garantuotas kad ji nesustreikuos
su 4kg. nepjauna tikrai jeigu nekyla komplikaciju
sesuo milzina gimdys geguzyje, tai pranasauja virs 4kg. ir klause del cp, tai sake jei gerai gimdysis ir nieko nedarys tikrai, nes cp yra tada , kai gresia pavojus vaiko, mamos gyvybei.
O mamos tikrai visos mamos ir nematau skirtumo jokio tarp naturaliai ir cp
dayaNuray parašė:
Narkoze irgi ne sirdies eliksyras.
CP darant narkoze neduodama, o epidura puse kuno nejauti, o pati esi samoninga ir vaika pamatai, tik kad nuo liemens kuno nejauti. Be to epiduros ir cp metu suskaiciavau buvo kokie 7zmogeliukai operacinej, kurie stebejo sirdi ir taip prijungineta prie manes visko buvo ir stebejo mane
Katiara parašė:
garantiju kad po cp ar cp metu sirdis neuzsikalatos irgi nera. pas mane i pooperacine anesteziologas ileke is paskos ir liepe staigiai jungt aparat sirdziai stebet.…
Butent
DIVD parašė:
su 4kg. nepjauna tikrai jeigu nekyla komplikacijusesuo milzina gimdys geguzyje, tai pranasauja virs 4kg. ir klause del cp, tai sake jei gerai gimdysis ir nieko …
Vokietijoi pjauna
kabinetuke parašė:
Ko cia nesamones gvildenat, aisku kad išsitampo putė, as nedariau jokių pratimų, tai jauciu kaip mylimės, o kas dėl cp, tai cia jau mamos reikalas, svarbu kad…
Nedariai tai ir issitampius liko
as dariau ir pas mane viskas tvarkoj
O kad dievas diskusija uzvede
mano nuomone tai jei tik gali pati gimdyt tai ir gimdyk!
jei jau tikrai butu prastai tai daktarai tau jokio pasirinkimo neduotu. Zmogus sutvertas ateiti naturaliais takais, o ne buti ispjautas todel tai yra saugiausia, kol daktarai nenusprendzia kitaip. Del issitampymu
nu prajuokinai ne kitaip
moteris sutverta gimdyti vaikus todel ir visi organai pritaikyti tam. Nieks neissitampo
jei issitampytu tai visos mes gimdziusios su kibirais vaiksciotumem
cia toks biski topinis pasisakymas tavo gavos
o del skausmo tai galvoji cp neskauda? Kiek teko apie tai kalbeti tai lygoai taip pat skauda kaip ir naturaliai gimdant, nes saremiai tie patys. As irgi labai bijojau gimdyt, bet nuo saremiu pradzios per 1.5val pagimdziau , tikrai nepagrysta baime buvo
jaciutedovile60 parašė:
Nedariai tai ir issitampius liko![]()
as dariau ir pas mane viskas tvarkoj
![]()
Bet pas mane jau metai ne tie kad tampri būtų, be to pagimdžiau 4950, tai visgi atsiliepė.
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai