Rafinuota_bohema parašė:
Na mano vyras ir sake, kad dabar daug siauriau ...
Nu jums pasisekė, pas mane praplatėjimas.
Rafinuota_bohema parašė:
Nu jums pasisekė, pas mane praplatėjimas.
Dievas parašė:
Anais laikais buvo daug mirciu gimdyviu... Siais laikais retenybe.
Saulele, tu gimdymo nesuplanuosi... Gali paskirt CP , o šast anksciau vandenys nubega ir pagimdai i ligonine vaziuodama... Mano kolegos žmona pagimde masinoj, mane issiunte namo, sake be 14 val negrisk... O as 13.09 jau sunu rankose laikiau
Rafinuota_bohema parašė:
Saulele, tu gimdymo nesuplanuosi... Gali paskirt CP , o šast anksciau vandenys nubega ir pagimdai i ligonine vaziuodama... Mano kolegos žmona pagimde masinoj, mane …
Mano draugei taip buvo visa nestuma lankes privaciai kiso pinigus gydytojui tares del cp o finale pati pagimde per dvi valandas
Dievas parašė:
Dieve mano jums su juokais irgi prastai gaunasi![]()
As ne jusu dievas
realiai tai ka as zinau gal po trecio vaiko jau ir prasitampo, bet bent jau man po pirmo (vyro nuomone) liko dar geriau nei buvo
tai vat pliusas naturalaus gimdymo uzsidejo
Katiara parašė:
pas mane extra cp buvo. iki gimdymo niekas net nekalbejo apie cp. nors vaistus geriu del ritmo sutrikimo, bet gimdyti leido. pas mane kasdien sirdis kalatojas greic…
Aš irgi turėjau problemų su širdimi, ir šiaip mano pulsas apie 20 k/min didesnis už normalų, daktarai kažkada, kai zondavo širdį, sakė, kad pati neisgimdysiu. Bet atkentejau saremius, net be epiduro, stumiau kaip už tėvynę
ir būčiau pati pagimdžiusi, jei ne per trumpa virkstele triskart apie vaikuti apsivyniojusi. Extrinis cp buvo... Bet va kaip klydo daktarai, sakydamai, kad pati negalėčiau gimdyt ;-)
Rafinuota_bohema parašė:
nu bet ne kibiras kaip kai kurios cia issireiske jog pasidaro.., siaip jeigu siuta jei plisot tai gal daugiau ir pasiuvo priejima.... bet cia aisku kiekvienai skirtingai, tik pajuokavaut sumasciau
o realiai jei moteris bijo susigadinti savo libido tai gal geriau kaip ir sakiau pamasto ar verta apskritai aukotis..
Dievas parašė:
P.s yra toks dalykas kaip fistingas tai gal ir sukisa.... Tai kad neikit sonais.... Sita vieta pleciasi....![]()
Sorry, tokiu ziniu kaip jus neturiu
bum-bum parašė:
A tu manai po gimdymo galima tokio pat dydzio kaip vaikaz daikta sukist i pute?truputi literaturos pasiskaityti tau nepakenktu, nes pasirodo, kad zinios nulines…
Dievas parašė:
Dieve mano jums su juokais irgi prastai gaunasi![]()
nemate moteriske, must juoduku pasididziavimu, ten gi puse vaiko
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai