Mary.S parašė:
Baklažano ir aš dar nemėgstubet laikaus pozicijos, kad reikia bandyti įvairiuose pavidaluose ir vistiek atrasi tokį, kuris patiks.
Oi geriau nereikia, spseisiu gal aš ir be jo, nes tik apetitą sugadina man jis
Mary.S parašė:
Baklažano ir aš dar nemėgstubet laikaus pozicijos, kad reikia bandyti įvairiuose pavidaluose ir vistiek atrasi tokį, kuris patiks.
Oi geriau nereikia, spseisiu gal aš ir be jo, nes tik apetitą sugadina man jis
jaciutedovile60 parašė:
Buk zmogys oaselsk uz manenemoku as maldu
ir kojas skauda klupoti
![]()
As vapsie siandien ir sokau ir baldus stumdziau pasigrozejau savo raumeningom kojom ir tuo pasibaige.... Merga nenori pasiskatint lyst lauk
Lūšiukė parašė:
Oi geriau nereikia, spseisiu gal aš ir be jo, nes tik apetitą sugadina man jis![]()
Aš čia bendrai, ne konkrečiai apie baklažaną
Man pradžioj ir migdolų pienas buvo neskanus, bet dabar jau visai kitoks skonis. Jau kažkaip nebe toks neskanus
Dievas parašė:
As vapsie siandien ir sokau ir baldus stumdziau pasigrozejau savo raumeningom kojom ir tuo pasibaige.... Merga nenori pasiskatint lyst lauk![]()
Ko jai skubėti dar laiko sočiai turi
džiaukis pilvuku ir šiuo metu
Dievas parašė:
As vapsie siandien ir sokau ir baldus stumdziau pasigrozejau savo raumeningom kojom ir tuo pasibaige.... Merga nenori pasiskatint lyst lauk![]()
Išprotėjus
Tegul pabūna dar. Pasiilgsi šito laikotarpio
Dievas parašė:
Jai ir taip gerai
Gerai einu gulri nes seimyna jau parpia
ir vyras liko nepamyletas subine atkises miega
einu bent pailsesiu
Neprirasykit daug nes labai jau tyngiu paskui skaityt
Mary.S parašė:
Aš čia bendrai, ne konkrečiai apie baklažanąMan pradžioj ir migdolų pienas buvo neskanus, bet dabar jau visai kitoks skonis. Jau kažkaip nebe toks neskanus :rol…
Man ir buna taip, kad su laiku pamegstu, bet baklažanas kažkoks feee, kaip ir kopūstų apdirbtu negaliu valgyti. Nuo vaikystės nemėgstu ir sunkiai su juo, nors šviežių salotos Lb skanu.
Lūšiukė parašė:
Man ir buna taip, kad su laiku pamegstu, bet baklažanas kažkoks feee, kaip ir kopūstų apdirbtu negaliu valgyti. Nuo vaikystės nemėgstu ir sunkiai su juo, nors š…
Šiandien vyras kaip tik per pietus baklažanų pyragą pasiėmė. Tai nu taip skaniai valgė, kad net pačiai seilė nutįso
bet neragavau, nes tešloj buvo
paskui jau juokiausi, sakau, juk man nemeluotum, jei jau taip pasigardžiuodamas valgei. Tikrai skanu turėjo būt
Mary.S parašė:
Šiandien vyras kaip tik per pietus baklažanų pyragą pasiėmė. Tai nu taip skaniai valgė, kad net pačiai seilė nutįsobet neragavau, nes tešloj buvo
paskui jau…
Na skonio reikalas, aš vyrui ir balandėlių isverdu, nors pati kopūsto nevalgau. Nemėgstu per prievartą valgyti tai kas man visiškai neskanu
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai