Lūšiukė parašė:
Tai juk ne visos stambios esam ;) beja su l-carnitinu numečiau gal kokį kilogramąbet ir tai daugiau manau sportas davė, nes sportavau po maždaug 1-1,5vala…
yra karnitinas Corniform. Geras reikalas....
Bet....
nuodas...
Lūšiukė parašė:
Tai juk ne visos stambios esam ;) beja su l-carnitinu numečiau gal kokį kilogramąbet ir tai daugiau manau sportas davė, nes sportavau po maždaug 1-1,5vala…
yra karnitinas Corniform. Geras reikalas....
Bet....
nuodas...
Dievas parašė:
Baltimai tai kas nori raumenu uzsipumpintpirma reik numest.... Riebala Tada pumpintis raumenis
![]()
Aš kai neturiu ką numest, tai man tik baltymus ir vartot
Dievas parašė:
Tikslo kazkokio reiktuAle vaikai trukdo tai.... Namie kokius atsilenkimus daryk presiuka koki..... Sunku ir sumastyt nezinant situacijos...
O nustojus sportuoti ir gert jį, nepradejai ėst
bent man koja ėdimas pakiša
Dievas parašė:
Tikslo kazkokio reiktuAle vaikai trukdo tai.... Namie kokius atsilenkimus daryk presiuka koki..... Sunku ir sumastyt nezinant situacijos...
Cia gal daugiau atmazai butu kai neprisiruosi ir nesusiimi i rankas saves... aisku man kompanijoj paskata didesne butu, bet galiu ir pati. Tik matyt gal per mazai dar reikia kad vis laukiu
Sonata1127 parašė:
O man atvirkciai, su pirmaja mergyte 22kg priaugau, o su mazge - 9kg. Aisku nesitikiu tokiu formu kaip dvidesimties ir svorio ( 48kg), bet grazesnio kuno neatsisaky…
Aš padariau taip: prisigooglinau sportiškų merginų nuotraukų ir žiūrėjau ilgai
ir tada supratau, kad ir aš noriu taip atrodyt. Net ant desktop'o ilgą laiką buvau labai sportiškos merginos nuotrauką užsidėjus, tai toks mini priminimas, kad jei nori, tai eik ir daryk
Mary.S parašė:
Google "Where do vegans get their protein". Išmes dar ne tiek variantųAš visų baltymų produktų nevartojų dar, nes sunkiai priprantu prie naujų skonių
Bet…
Man su naujais produktais Lb sunku, kol patikti pradeda, tai laiko daug reikia, o va kokio baklažano jauciu gyvenime nepamegsiu
bet va špinatus pradėjau megt, tai gal priprasiu ir prie kitų produktų
jaciutedovile60 parašė:
Cia gal daugiau atmazai butu kai neprisiruosi ir nesusiimi i rankas saves... aisku man kompanijoj paskata didesne butu, bet galiu ir pati. Tik matyt gal per mazai d…
Dievas pades
melskis....
Lūšiukė parašė:
Man su naujais produktais Lb sunku, kol patikti pradeda, tai laiko daug reikia, o va kokio baklažano jauciu gyvenime nepamegsiubet va špinatus pradėjau m…
Baklažano ir aš dar nemėgstu
bet laikaus pozicijos, kad reikia bandyti įvairiuose pavidaluose ir vistiek atrasi tokį, kuris patiks.
Dievas parašė:
Dievas padesmelskis....
![]()
Buk zmogys oaselsk uz mane
nemoku as maldu
ir kojas skauda klupoti
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai