Snaigutee parašė:
Musu eglute![]()
Blizgutis kaip karuna ant galvos
Labai grazu!
Snaigutee parašė:
Musu eglute![]()
Blizgutis kaip karuna ant galvos
Labai grazu!
valentina26 parašė:
Bet juk raumenys ir yra skaudesne vieta nei lasinukas...
Rask tu ant rankos lasinuka, kaulas ir skura su vos mesioko
Siandi kalbejau su tikrai zinanciu zmogum, tai sake iki metu i koja, veliau i ranka, priesinga nei kur likes randas nuo skiepo dar GN kur dare, bet visokiu seseliu yra
ludicra parašė:
Rask tu ant rankos lasinuka, kaulas ir skura su vos mesioko![]()
net nebuciau sugalvojus kad einant skiepo reikia dar paaiskint seselei kur durti. As tik bandziau issideret kad neguldyt o kaip nors sedom suleist nes zviegiam kai skerdziami kai gultis reik net pampi keist,tai su nepasitenkinimu atsake jei gerai nulaikysit kad nereiktu antro karto tai darykit kaip norit.
ludicra parašė:
Pabandys ji man ka paaiskint ir vaika kriokint, gerai, kad tu cia, Asta, uzvedei tema, parodysiu as tai mandrai bobai kur vieta. Ji man niekad nepatiko![]()
cia kuri au nepaiko?? man ta jauna kur skiepija visai nieko buvo iki sio karto. Tu ik ziurek kad tavo vaika paskiepytu ten KUR reikia
kazi skiepo veiksmingumas neturetu nukenet ar i liaska gavo ar i ranka...
asta100 parašė:
cia kuri au nepaiko?? man ta jauna kur skiepija visai nieko buvo iki sio karto. Tu ik ziurek kad tavo vaika paskiepytu ten KUR reikiakazi skiepo veiksmingumas n…
Ta jaunesne ir nepatinka, amzinai susiviepus, dar nuo tu laiku, kai mane pacia skiepyjo
ne, veiksmingumas nesiskiria, nes raumuo tai toks pat
tik mane nervina tokios vistos, kurios daro kaip jom patogiau, nes matyt, nemoka gerai ir neskaudziai idurt i maza rankyte
ludicra parašė:
Rask tu ant rankos lasinuka, kaulas ir skura su vos mesioko![]()
ateik parodysiu lasinukus
asta100 parašė:
LINA, fotke kur zioguciu musu bendra?reik nuotraukas daryt jau kruva prikaupta
![]()
va va i as nesulaukiu niekaip...ji turbut tas foto per kaledas iduos kaip kaledines dovanas
105 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai