aparate parašė:
nuo 35 m. jau priklausytu nemokamai sis tyrimas kiek zinau. tikriausiai del metu ir siulo![]()
Nea,ten nemokamai kitas PRISCA,o sitas mokamas 😏 isiaiskinsim 🤔
aparate parašė:
nuo 35 m. jau priklausytu nemokamai sis tyrimas kiek zinau. tikriausiai del metu ir siulo![]()
maze86 parašė:
Prisca ne butinai nuo 35 nemokama, as tyriausi ir 32 ir 34.
Kristinele86 parašė:
Prisca ne butinai nuo 35 nemokama, as tyriausi ir 32 ir 34.
O kaip,supratau,aciukas
maze86 parašė:
O jums teko su ja kalbetis apie ta NIPT? Kazkaip jau labai labai ji nori kad tas tyrimas butu. Sake kaina apie 750. Kiek ziurejau google kad ji galima ir apie 500 e…
Lenkuose dar pigiau, tik gal ilgiau laukt. Ir kad dabar viskas uždaryta.
O jums siūlau Kaune apsilankyt vaisingumo klinikoj, ten pas genetinė pati lankiausi, tai jos ten viską konkrečiau mato, ir aparatūra kita. Pataria ir aiškina dėl visų tyrimų. 😉
Mylimoji. parašė:
Lenkuose dar pigiau, tik gal ilgiau laukt. Ir kad dabar viskas uždaryta.
O jums siūlau Kaune apsilankyt vaisingumo klinikoj, ten pas genetinė pati lankiaus…
Cia privaciai? Kokia klinika?
maze86 parašė:
Cia privaciai? Kokia klinika?
Taip Kaune. Vaisingumo klinika.
Sveikos, Jonavietės
Ir aš esu iš Jonavos raj. Norime tuokis bažnyčioje ateinantį rudenį. Gal galite parekomenduoti kokį kunigą, kuris būtų ganėtinai šiuolaikiškas, nuoširdus ir ne tik pasipelnyti norėtų?
Tuo pačiu ir bažnyčią, kuriai jis priklauso? Nes tikrai sunku pasirinkti... Ačiū iškart už rekomendacijas!
Atedok parašė:
Sveikos, JonavietėsIr aš esu iš Jonavos raj. Norime tuokis bažnyčioje ateinantį rudenį. Gal galite parekomenduoti kokį kunigą, kuris būtų ganėtinai šiuolaikiškas…
Siulyciau kreiptis i Ruklos kapeliona Arnolda Valkauska.
Tramparam parašė:
Pritariu![]()
Kaip jus laikotes,pingvinuke?
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai