feja123 parašė:
Mačiau mamytės kalbėjote jau apie pašalpas, tačiau išgirdau iš draugės, kad dabar yra galimybė, išeinant dviems metams dekretinių, antrus metus tą 40proc. kad skaič…
Taip gali būti, bet jums tada tektų grįžti į darbą
feja123 parašė:
Mačiau mamytės kalbėjote jau apie pašalpas, tačiau išgirdau iš draugės, kad dabar yra galimybė, išeinant dviems metams dekretinių, antrus metus tą 40proc. kad skaič…
feja123 parašė:
Dėl rankų kėlimo esate visiškai teisiTaip kad langų valymas šiais metais - tėvelių darbas
Aš asmeniškai nemoku gyventi ramiai, gulėti, reikia man veiklos
…
vat butent, as irgi vietoj nenusedziu
Vis kazka veikiu
Aciu dievui sveikata leidzia ;)
feja123 parašė:
Dėl rankų kėlimo esate visiškai teisiTaip kad langų valymas šiais metais - tėvelių darbas
Aš asmeniškai nemoku gyventi ramiai, gulėti, reikia man veiklos
…
man tai labai idomu koks gi bus tas jausmas, kai staiga suplonesim..ir tau ant ranku leli uzdes... kunas juk palengvet turetu iskart, ir pojuciai visokie...
pingvinas2 parašė:
man tai labai idomu koks gi bus tas jausmas, kai staiga suplonesim..ir tau ant ranku leli uzdes... kunas juk palengvet turetu iskart, ir pojuciai visokie...![]()
turėtumėm jaustis labai įdomiai
Kaip be kažkokios kūno dalies manau
burbuolė parašė:
Ar jūs tiksliai žinote? Nes draugė teigia, kad tėtis gali dirbti, o mama būti namie...
feja123 parašė:
Ar jūs tiksliai žinote? Nes draugė teigia, kad tėtis gali dirbti, o mama būti namie...
man ir butu aktualu sitai suzinoti...o tai usu drauge taip padarius???
arsana parašė:
man ir butu aktualu sitai suzinoti...o tai usu drauge taip padarius???
Ne, ji pasiėmė ant savęs abu metus, nes vyro alga mažesnė buvo
Na aš keliausiu į sodrą, kai pradės gydytoja biuletenį, tada pasiaiškinsiu
šiaip būtų idealus variantas
nes tas 40 proc. ašarėlės, kas liečia pinigėlius
feja123 parašė:
Šiek tiek ne logiška, nes kokios būtų mamytės pajamos per tuos metus, iš ko ji mokėtų mokesčius? Jums tiksliai paaiškins Sodroje. Pasidalinkite info čia, kai sužinosite!
burbuolė parašė:
Šiek tiek ne logiška, nes kokios būtų mamytės pajamos per tuos metus, iš ko ji mokėtų mokesčius? Jums tiksliai paaiškins Sodroje. Pasidalinkite info čia, kai sužino…
Būtinai! Man tai taip pat aktualu ir įdomu.
Ir, žinoma, bendradarbė taip pat pasakojo apie šį galimą variantą antrus metus imti 40% tėčio uždarbio, tačiau ar mama privalėjo grįžti į darbą abejoju arba tiesiog neužakcentavau tos info.
Tad būtinai pasidalinkite gauta oficialia SoDros informacija!
feja123 parašė:
Ne, ji pasiėmė ant savęs abu metus, nes vyro alga mažesnė buvoNa aš keliausiu į sodrą, kai pradės gydytoja biuletenį, tada pasiaiškinsiu
šiaip būtų idealus …
As ir kiek zinau, kad yra tokia galimybe. Ir lyg ir mamai nereikia grizti i darba. Bet cia tik esu taip girdejus.
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai