citrikonija parašė:
aš net sapnavau kažkada čia tą gimdymą... :DDD o šiaip laukiu kada kitą kartą pas gine nes ji jau pasakys ar apsivertė ar nea, nes pati kojom į priekį gimiau tai va…
na svarbiausia kad vaikiukas gimtu sveikas
citrikonija parašė:
aš net sapnavau kažkada čia tą gimdymą... :DDD o šiaip laukiu kada kitą kartą pas gine nes ji jau pasakys ar apsivertė ar nea, nes pati kojom į priekį gimiau tai va…
na svarbiausia kad vaikiukas gimtu sveikas
joana19 parašė:
Mielosios mamytės, parašykite gal kam buvo sinusitas neštumo metu?Kaip gydetės?Labai jau nenoriu gert antibiotikų, vartoju gelomertol.Kol kas nelabai![]()
Gelomirtoli teks ilgiau pagert, kad pajust poveiki, as berods 2 pakuotes isgeriau kai buvo bronchitas.
perlyte2008 parašė:
Gelomirtoli teks ilgiau pagert, kad pajust poveiki, as berods 2 pakuotes isgeriau kai buvo bronchitas.
Svarbiausia, kad padėtu :)Galima,aišku,pagerti ir ilgiau. Darau praplovimus suditu vandeniu,bet vistiek jaučiasi spaudimas nosies srityje.
karolinalu parašė:
Sveikos. Pasipasakosiu ir as savo bedas. Pilvuka man irgi skauda, kirksnu kaulai atrodo trinasi vienas i kita, tai labai sunku vaikscioti. Nugara irgi tragedija. Bu…
Sveikutes
Kazkaip uzkliuvo uz akies jusu budas skausmui malsinti, nes del stovejimo keturiomis bukite atsargios, nes esu girdejusi, kad sitaip viena mamyte apverte kudikeli atgal i sedima padeti
feja123 parašė:
SveikutesKazkaip uzkliuvo uz akies jusu budas skausmui malsinti, nes del stovejimo keturiomis bukite atsargios, nes esu girdejusi, kad sitaip viena mamyte ap…
o as girdejau kad negalima kelti rankyciu i virsu, nes atseit virskstele apsivynios aplink kudikio kakleli..
na, as tai isgirdusi, stengiausi visa nestuma ranku nekelti auksciau peciu, tai mano vaikucio virkstele labai netgi geroje padetyje - nugaryteje..
mitas ar teisybe..nesuprasi..
Sveikos busimos ir esamos mamytes
Norejau jusu paklausti nuomones, buvau pas ginekologe ir dare echo, pasake jog turesiu mergyte (labai apsidziaugiau, man buvo 32savaites), kaip manote, ar galejo daktare suklysti? Nezinau, labai norejim mergytes, noriu pirkti ruzavas suknytes, bet kai prisiklausau kaip daktarai suklysta, pasako kad laukiesi mergytes, o gimsta berniukas, tai nezinau ka ir galvoti
(nors aisku, bernuzeli, myletumem nemaziau)
Adriana21 parašė:
Sveikos busimos ir esamos mamytesNorejau jusu paklausti nuomones, buvau pas ginekologe ir dare echo, pasake jog turesiu mergyte (labai apsidziaugiau, man buvo 3…
Visko buna, nors siais laikais vis reciau daktarai suklysta, dazniausiai jeigu nemato tai ir nesako.
pingvinas2 parašė:
o as girdejau kad negalima kelti rankyciu i virsu, nes atseit virskstele apsivynios aplink kudikio kakleli..
Dėl rankų kėlimo esate visiškai teisi
Taip kad langų valymas šiais metais - tėvelių darbas
Aš asmeniškai nemoku gyventi ramiai, gulėti, reikia man veiklos
o dar kaip sakoma, tas lizdelio sukimas vis galvoje
Reikia pasitvarkyti tai tą, tai aną
Bet reikia stengtis saugoti save, ne daug ir liko, gryšim iš ligoninės be pilvo, vėl kažkaip keista bus
Adriana21 parašė:
Sveikos busimos ir esamos mamytesNorejau jusu paklausti nuomones, buvau pas ginekologe ir dare echo, pasake jog turesiu mergyte (labai apsidziaugiau, man buvo 3…
100% daktarai gali pasakyti tik tada, kai gimsta vaikas ;) Iki tol tikimybė, kad suklydo išlieka.
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai