salamandraj parašė:
sveikos,gvildenat pilietybes klausima
mano maziuke turi dviguba pilietybe
![]()
leliukui isduodamas gimimo liudijimas ant kurio nera nurodyta pilietybe, o poto jau kai noresi ja darytis, tai ir pasirinksi kokios nori ir pradesi visa dokumentacija, lietuviska vaikas jau siaip ar tiap turi, nes gimes pas tevus lietuvius(jei abu lietuviai), o del angliskos(britiskos), reik bent 5 metu vienam is tevu isbuti uk...
jei tik yra proga ir galimybe, patarciau darytis dviguba, juk vaikui daug daugiau perspektyvu ateityje turint angliska pilietybe
ypatingai, jei neplanuojama gryzt i lt..as lietuviskos gal ir nebuciau darius, bet tiesiog turejau issiimti gimimo liudijima del pasalpeles, o ir gydymas vaikui Lt nemokamas tada, kartu ir as gavau draustuma iki mano leliukei sueis 8 metai, taigi labai daug zuikiu vienu metu 'nusoviau'
![]()
matia kaip cia viskas
na ne mes deja tik 3 metai su biskiu kai cia esam
o tarkim kai jau busim cia 5 ar daugiau metu tai galima darytis pilietybe angliska?
siaip as tai noriu gryzti namo i lt... bet mano brangusis nei kiek nenori... tad nezinau kaip cia bus
nors as pati suprantu kad vaikui cia simta kartu bus geriau nei ten lt ir perspektyvu daugiau ir visko
jau mano norams ir poreikiams vietos nebeliko siuo atveju manau
nebent kazkas labai stipriai pasikeistu kuo as labai abejoju