FIJA parašė:
Nea nesakopasirodo ir klaust ten negalima..as seniai ten esu.
![]()
Nu tikrai taip nera.
Esu esu ne karta macius tuos pacius klausimus.
Galit paziuret grupes sugrupuotoj info
FIJA parašė:
Nea nesakopasirodo ir klaust ten negalima..as seniai ten esu.
![]()
Nu tikrai taip nera.
Galit paziuret grupes sugrupuotoj info
GiedreVar parašė:
Nu geras, kas per briedas. Nepastebejau kad neatsakytu![]()
geranta parašė:
Nu tikrai taip nera.
Tai vakar gi uzdaviau klausima admine liepe pasiziuret poste bet as ten nerandu o tam poste parasyta kad reklamuoti negalima tai suprantu negali reklamuoti parduotuviu tinklalapiu ir tt
FIJA parašė:
Tai vakar gi uzdaviau klausima admine liepe pasiziuret poste bet as ten nerandu o tam poste parasyta kad reklamuoti negalima tai suprantu negali reklamuoti parduotu…
paziurekit fb
Audiniai pigiai - veliūras, trikotažas
Fabeko.lt
Spalvoti audiniai
Jankotexa
FIJA parašė:
O gal zinot kur to dirbtinio veltinio spslvoto galima isigyti man pgr to reikia.![]()
kur isigyt dirbtinio veltinio nzn
Labas, merginos. Pirmadieni uzsakinesiu bordo spalvos keliu rastu medvilnini audini is ceku. Renku grupe kas noretu prisijungti. Taip gautusi pigiau nei mazmenoje pirkti. 100% medvilne. Tinka patalynei, kitai namu tekstilei, rankdarbiams.
O pirmadieni arba antradieni imesiu ir kilpinio trikotazo pasirinkimui uz siek tiek mazesnes kainas nei Lietuvoje mazmenoje. Trikotazas bus is Lenkijos. Irgi ieskosiu, kas noretu pirkti. Vienam daryti uzsakyma is Lenkijos brangu. Vien pristatymas kainuoja apie 20 eur. O susiorganizavus grupini uzsakyma galima sutaupyti.
Norincias kvieciu prisijungti prie facebook grupes "Audinių išankstinis užsakymas". Ten bus detalesne info ir naujienos.
uzhmarshtis parašė:
Labas, merginos. Pirmadieni uzsakinesiu bordo spalvos keliu rastu medvilnini audini is ceku. Renku grupe kas noretu prisijungti. Taip gautusi pigiau nei mazmenoje p…
O kokia gaunasi metro kaina medvilnės?Nes pas Jus grupėje fb, su žvaigždutėmis metras 6.5€,tuo tarpu parduotuvėje 3-4€.
saulyne parašė:
O kokia gaunasi metro kaina medvilnės?Nes pas Jus grupėje fb, su žvaigždutėmis metras 6.5€,tuo tarpu parduotuvėje 3-4€.
Na, 3-4 eurai uz metra patys uz save kalba. Bandziau as tos medvilnes po 3-4 eurus. Kokybe siaip sau. Todel ir ieskau kur galima kokybes geresnes rasti. Nezinau kurias butent zvaigzdutes lyginate. Jei tas, kurios yra danesoje arba prie kalvariju turgaus, tai ten neaisku kieno pagamintos.
Ceku gamintojo audiniai Lietuvoje kainuoja po 9 eurus uz metra.
uzhmarshtis parašė:
Na, 3-4 eurai uz metra patys uz save kalba. Bandziau as tos medvilnes po 3-4 eurus. Kokybe siaip sau. Todel ir ieskau kur galima kokybes geresnes rasti. Nezinau kur…
Nežinau pati perku skųstis neturiu kuo,gal tik gamintojas skiriasi,pas mus parduotuvėje 3.5-4€ už metrą.Kalbu apie šias žvaigždutes,internetinėje parduotuvėje yra net po 3€. www.tavosapnas.lt/patalynei-audinys/taskuota-ir-kt-medvilne?page=1

saulyne parašė:
Nežinau pati perku skųstis neturiu kuo,gal tik gamintojas skiriasi,pas mus parduotuvėje 3.5-4€ už metrą.Kalbu apie šias žvaigždutes,internetinėje parduotuvėje yra n…
Gamintojo skirtumas yra labai didelis dalykas. Negaliu pasiulyti po 3 eurus, jei is gamintojo perku kur kas brangiau. Mano sukurtos grupes tikslas nera uzdirbti. Uzsidejimas ten tik toks, kad pasidengtu finansines sanaudos.
Vadinasi, jusu kriterijai gaminio kokybei kiti. Jusu atsiusti audiniai yra lenkiski. Danesoje yra tokiu pat. Paskutini karta is tavosapnas.lt nusipirkau grazaus audinio su inkariukais. Ryskiu spalvu. Grazu. Ir pigu, berods po ~3,5. Siuvu vaikui patalyne. Ir ka, melyna spalva jau po pirmo skalbimo vietomis pasviesejo bruksniais. Nelabai matosi. Bet as jau pastebiu.
Zinote, is Amerikos galima atsisiuti tokias pacias zvaigzdutes po 12 euru uz metra. Irgi galima sakyti kad brangu. Bet audinio kokybe nepalyginamai geresne.
23 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai