Burbulenzas parašė:
Mireną man įdėjo šį sausį. Dabar laukiuosi...
Nėštumo atveju reikia spiralę išimti, bet niekas jos neranda... Jau 4 gydytojai ba…
Kiek laiko nestumui? Jus gal jau senai jos nebeturite todel ir pastojot.
Burbulenzas parašė:
Mireną man įdėjo šį sausį. Dabar laukiuosi...
Nėštumo atveju reikia spiralę išimti, bet niekas jos neranda... Jau 4 gydytojai ba…
KokiaFaina parašė:
Yra tikimybė, kad iškrito. Kovo mėnesį gausiai kraujavau. Bet, pasak Santariškių gydytojų, yra tikimybė, kad spiralė galėjo ir migruoti. Tą patikrinti gali tik darydami rentgeno nuotrauką, tačiau to dabar atlikti negalima dėl nėštumo.
Burbulenzas parašė:
Yra tikimybė, kad iškrito. Kovo mėnesį gausiai kraujavau. Bet, pasak Santariškių gydytojų, yra tikimybė, kad spiralė galėjo ir migruoti. Tą patikrinti gali tik dary…
Migruoti kur? 🙄 o su su echoskopu neziurejo?
HappyDays parašė:
Migruoti kur? 🙄 o su su echoskopu neziurejo?
Migruoti gali po pilvo organus.
Tikrino visais įmanomais ir galimais būdais. 4 gydytojai.
Burbulenzas parašė:
ta prasme isodino i gimda ir ji numigravo i kokias kepenis?
O tai jum visu pilvo organu echoskopijos nedare? Man buvo dare viso pilvo echo kai uzejo nezmoniskas skausmas pilve apie 18nestumo savaite...priemime ginekologiskai nieko nerado tai per visas santariskes tase puse dienos
Ne, darė tik gimdos echoskopą. Viso pilvo nedarė. Sakė, tik rentgenas ar tomografas parodytų, bet esant nėstumui to daryti negalima.
Dar mąsčiau apie kraujo tyrimą, kuris rodytų manyje esant/nesant tos hormoninės spiralės veikliosios medžiagos. Bet sakė, kad neva tokio turimo nėra.
Nors aš galvoju, kaip tada ištirta ši išvada iš informacinio lapelio:
“ Žindančių moterų piene yra nustatomi maži levonorgestrelio kiekiai (0,1% dozės perduodama kūdikiui).”
Burbulenzas parašė:
Ne, darė tik gimdos echoskopą. Viso pilvo nedarė. Sakė, tik rentgenas ar tomografas parodytų, bet esant nėstumui to daryti negalima.
Tai gal istirt gali, bet turetu siust i kokia rimta laboratorija nelietuvoj.. o kad viso pilvo echo nedare na tai man lb keista
Burbulenzas parašė:
Yra tikimybė, kad iškrito. Kovo mėnesį gausiai kraujavau. Bet, pasak Santariškių gydytojų, yra tikimybė, kad spiralė galėjo ir migruoti. Tą patikrinti gali tik dary…
Manau jos jus nebeturite. Darykites visus eho. Nes jei ji numigravo pasak jusu tai manau bus ne kas nestumui
Burbulenzas parašė:
Sito galimo varianto nezinojau 😶
Tukas parašė:
Iskrenta ir nepastebet tokio daikto?
Man paciai buvo keista.. pirma kart dejausi spirale ir ja blogai idejo, nes greitu metu pastojau. Ir spirales jau nebeturejau. Galvojo gal placentoj bus kai pagimdysiu, bet nerado. Dare echo, bet nemate jos niekur. O jei butu kazkur kitur ji nukeliavus, tai patikekit jaustusi... Nes pradurtu gimdos sienele, o tada, sake daktare, butu baisus skausmai.
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai