Drakonta parašė:
Labutis, įsidėjau šian Mireną dėl gausių ir skausmingų mėnesinių. Iki tol niekad nesu bandžius. Bėda ta, kad gydytoja sakė 3 mėn.susilaikyti nuo sporto, svorių kiln…
Man nieko nesakė. Viską dariau kaip visada.
Drakonta parašė:
Labutis, įsidėjau šian Mireną dėl gausių ir skausmingų mėnesinių. Iki tol niekad nesu bandžius. Bėda ta, kad gydytoja sakė 3 mėn.susilaikyti nuo sporto, svorių kiln…
Lauksmė parašė:
Iškart? 🙂 nieko tai spiralei nenutiko?
Drakonta parašė:
Iškart? 🙂 nieko tai spiralei nenutiko?
Iškart. Sėdi savo vietoje. Gydytojas lyg 2-3 d. liepė susilaikyti nuo lytinių santykių.
Drakonta parašė:
Ačiū, nuraminot, nes galvoju, kas per daiktas, jei šitaip saugotis reik😅
Gyvenkite kaip gyvenusi. Ir atsipalaiduokite.
Sveikos. Aš irgi įsidėjau prieš savaitę. Kažkaip jokių nuordymų nebuvo ko negalima ar pan. Bet po to ir pati susimąsčiau, ar nereikia kažko vemgri kaip sporto ar pan. 🤷🏼♀️
Ir kažkaip va pirmas 5 d tepliojo ir į pabaigą. O 6 d vėl kraujavimas atsirado kaip per mm ir toks labai nežymus maudimas... Įdomu ar tai normalu ar ne.. gal reikia savo gyd pasiskambinti pasiklausti. Vizitas kitas po mėnesio, sakė pasirodyt. Bet vis tiek ... Vaiką irgi pastoviai kilnoju. Sakau gal nuo to. Nuo lytinių santykių dar susilaukiau, nes nu atrodo, gal reikia išlaukti to tepliojimo pabaigos. Bet kad gi va paūmėjo. 🤷🏼♀️🤯
Kaip kitoms?
VenuSs parašė:
Sveikos. Aš irgi įsidėjau prieš savaitę. Kažkaip jokių nuordymų nebuvo ko negalima ar pan. Bet po to ir pati susimąsčiau, ar nereikia kažko vemgri kaip sporto ar pa…
Man tepliojo tik kelias dienas.vaika ir daznai kiloju,sveria vos ne 20 kilogramu🙈 gal kaip kiekvienas organizmas prisitaiko,vienom greiciau,kitom ilgiau.Gyditoja sake kad gali tepliot visa pirma menesi,kitom buna kad ir puse metu.Bet dazniausiai organizmas prisitaiko per tris menesius.Kazko saugotis neliepe.
VenuSs parašė:
Sveikos. Aš irgi įsidėjau prieš savaitę. Kažkaip jokių nuordymų nebuvo ko negalima ar pan. Bet po to ir pati susimąsčiau, ar nereikia kažko vemgri kaip sporto ar pa…
Man gydytojas minėjo, jei menstruacijos buvo ilgis ir gausios tai tepliojimas gali tęstis iki 6men. Ir tai visai normalu. Aš jau 3sav po įdėjimo. Tai visas ir tepliojančio. Tai mažiau tai daugiau... tai jau nusiteikus, kad gali man užtrukti...
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai