shaja parašė:
Galvoju ir aš apie Mireną. Man bėda,
kad labai gausios ir ilgos mėnesines. Apie 10 dienų iš kurių apie 5 labai gausios.…
Padrąsinsiu Jus. Gyvenimo kokybė dabar nuostabi. Mėnesinių neliko. Kūnas per savaitę prisitaikė prie spiralės.
shaja parašė:
Galvoju ir aš apie Mireną. Man bėda,
kad labai gausios ir ilgos mėnesines. Apie 10 dienų iš kurių apie 5 labai gausios.…
Padrąsinsiu Jus. Gyvenimo kokybė dabar nuostabi. Mėnesinių neliko. Kūnas per savaitę prisitaikė prie spiralės.
Lauksmė parašė:
Labai pozityviai nuteikia toks komentaras
pasidalinkite patirtimi prašau. Kada geriausia ją dėti? Žinau, kad mėnesiniu metu. Bet kadangi jos labai ilgos ir gausios, bijau jei sulauksiu paskutinio tepliojimo, bus sunku įdėti. 🫣
Jaučiuosi kaip mergaite, nepatyrusi 🤭
shaja parašė:
Labai pozityviai nuteikia toks komentaraspasidalinkite patirtimi prašau. Kada geriausia ją dėti? Žinau, kad mėnesiniu metu. Bet kadangi jos labai ilgos ir gausio…
Man mėnesinės būdavo apie 6 dienas. Dėjo spiralę 5 mėnesinių dieną, tą dieną jau beveik netepliojo, įdėjo labai greitai ir beveik nieko nepajutau, nors bijojau labai.
shaja parašė:
Labai pozityviai nuteikia toks komentaraspasidalinkite patirtimi prašau. Kada geriausia ją dėti? Žinau, kad mėnesiniu metu. Bet kadangi jos labai ilgos ir gausio…
Pirmą kartą dėjausi ne mmm metu, nebuvo nei sunku, nei labai skauda. Antrą kartą dėjausi paskurinę mmm dieną, tai dar dieną po to patepliojo. Taip pat neskaudėjo, tik nemalonus jausmas ir tiek.
Na vat jau beveik savaite po įdėjimo. Taip gavosi, kad vėlavo mėnesines, todėl vietoje mėnesinių vidurio, įdėjo menesiniu antra diena.
Skaudėjo nežmoniškai, ačiū D kad trumpai🥹 siūlė net amoniako, nes jau samonė plaukė.
Pasiguodžiau 😅
Dabar klausimas kurioms mėnesines buvo labai gausios ir ilgos. Kada jums sutrumpėjo jos, ar kada susireguliavo ciklas po įdėjimo? Mane gyd įspėjo, kad gali teplioti tarp mėnesinių iki puses metu. Bet labai viliuosi, kad man taip nebus. Nors jau turėtų būti men į pabaigą. Bet dar vis nesibaigia🫣
shaja parašė:
Na vat jau beveik savaite po įdėjimo. Taip gavosi, kad vėlavo mėnesines, todėl vietoje mėnesinių vidurio, įdėjo menesiniu antra diena.
Tepliojo 6 mėn. Po metų dingo mėnesinės. Iki tol nukraujuodavau
shaja parašė:
Savaite patepliojo ir ramu.
Lauksmė parašė:
Savaite patepliojo ir ramu.
WoW!!! Sėkmės istorija! Tikiuosi ir man neužtruks.
Labutis, įsidėjau šian Mireną dėl gausių ir skausmingų mėnesinių. Iki tol niekad nesu bandžius. Bėda ta, kad gydytoja sakė 3 mėn.susilaikyti nuo sporto, svorių kilnojimo...o šoku baletą, užsiimu joga...tai šioks toks smūgis. Turiu mažamečių, kuriuos nuolat kilnoju, sportas yra mano džiaugsmas ir dbr va...kaip Jūsų patirtys? Nes jaučiuos lyg pasakė "jūs nėščia" ir dbr kaip kiaušinį nešiok🤣
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai