vakarea90 parašė:
sveikos, jau kuris laikas skaitau diskusiją.. ir mam tik vienas klausimas, kokį darbą reikia dirbt, kad galit maitint iki 3-4metų
Darbas ir zindymas - puikiausiai suderinama! Ypac su vyresniu.
vakarea90 parašė:
sveikos, jau kuris laikas skaitau diskusiją.. ir mam tik vienas klausimas, kokį darbą reikia dirbt, kad galit maitint iki 3-4metų
Darbas ir zindymas - puikiausiai suderinama! Ypac su vyresniu.
vakarea90 parašė:
sveikos, jau kuris laikas skaitau diskusiją.. ir mam tik vienas klausimas, kokį darbą reikia dirbt, kad galit maitint iki 3-4metų? man maitinimo įdėja pati savaime …
Tai cia nieko sudetingo
Tokio amziaus vaikas jau nezinda po simta kartu per diena. Pasiliekat rytini ir vakarini zindymus ir tiek ziniu. Ir zindymas nenutrauktas, ir jus i darba iseinat, ir vaikas gauna, ko jam reikia. Problemos nera. Be to, kiek zinau, tai Lietuvoj galima su darbdaviais tokius dalykus suderinti, tik nepamenu smulkiai, kaip ten yra. Gal kazkas placiau papasakos
vakarea90 parašė:
sveikos, jau kuris laikas skaitau diskusiją.. ir mam tik vienas klausimas, kokį darbą reikia dirbt, kad galit maitint iki 3-4metų? man maitinimo įdėja pati savaime …
Maniškis eina į darželį ir žinda, ryte, vakare, naktį, savaitgaliais kiek nori. Nesuprantu kur čia problema?
Nors namie užmiega tik su MP, darželyje nereikia nieko.
Katiara parašė:
Maniškis eina į darželį ir žinda, ryte, vakare, naktį, savaitgaliais kiek nori. Nesuprantu kur čia problema?Nors namie užmiega tik su MP, darželyje nereikia…
Tai kad daugumai vyresniu taip. Kazkaip jie greit perpranta sita sistema ir nekyla bedu
nostradame parašė:
Tai kad daugumai vyresniu taip. Kazkaip jie greit perpranta sita sistema ir nekyla bedu![]()
Tai užtat nesuprantu kam daryti problemą jei reikia į darbą, vaikas į darželį eina. Juk viskas suderinama su vyresniu, su kūdikiu tikrai daug sunkiau suderinti nei su darželinukų.
vakarea90 parašė:
Mano mažajai treji, aš ją tebežindau. Įdomu, kad dažnai girdžiu panašių klausimų, kaip žindomas vaikas eis į darželį (atseit negalės nuo mamos atsiplėšti).
Žindomi didesni vaikai nekaba prilipę prie mamos krūties. Atvirkščiai, jie yra drąsesni, žingeidesni ir savarankiškesni už bendraamžius (tai matyt susiję su bendru saugumo jausmu). Darželį lankome nuo dvejų metų, adaptacija buvo lengva, darželyje pasilieka mielai; iš tėčio ar kitų žmonių pieno nereikalauja. Žinda paprastai prieš naktį ir paryčiais, jei serga - pieno prašo dažniau, jei darželyje labiau pavargsta ar būna daugiau įspūdžių - kartais pieno paprašo ir tik grįžus. Yra tekę išvykti - apsėjo be pieno porą dienų be problemų. Jei migdyti tenka tėčiui - užmiega ir be pieno prieš miegą.
Nuo dvejų metų pienu labai džiaugiasi, mane apkabina, pabučiuoja ir garsiai nusijuokia - tas didesnio vaiko žindymas tikrai labai intymios ir džiugios mamos ir vaiko artumo akimirkos. Visoms linkiu tai patirti.
Katiara parašė:
Tai užtat nesuprantu kam daryti problemą jei reikia į darbą![]()
Nemanau, kad tai jau problema, gal mamytė tiesiog nepasidomėjo ir dar apie tai rimtai negalvojo
Ateityje, manau, rastų ir išeitį, jei tik noras žindyti nedingtų.
Iš tiesų vaikučiai ne taip sunkiai išgyvena išsiskyrimą su mama, jei žindymas lieka, tad tai tik į naudą.
vakarea90 parašė:
Na deja seseriai taip neišėjo.. ryšys dėl mp toks stiprus, kad neatsiplėšia nuo mamžs. Va būtent to ir bijau.
Taip nutinka del kitokiu priezasciu paprastai. Psichologiniu, del stresuoto gimimo ir pan. Reikia saknis aiskinti. Apkaltint zindyma lengviausia
nostradame parašė:
Taip nutinka del kitokiu priezasciu paprastai. Psichologiniu, del stresuoto gimimo ir pan. Reikia saknis aiskinti. Apkaltint zindyma lengviausia![]()
Na žindė ji vistiek iki 3 metų, bet čia darbo gavo atsisakyt... tai ir pagalvoju, aš negaliu sau leisti mesti darbą, o jei bus toks prisirišimas rai jau bėda.
105 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai