aslaukiuosi parašė:
siaip normaliai, tik pilvuzas jau labai didelis, tai sunkyn eina, pavargstu labai![]()
![]()
na joo.beje,tu ne pries vandentieki gyveni?
aslaukiuosi parašė:
siaip normaliai, tik pilvuzas jau labai didelis, tai sunkyn eina, pavargstu labai![]()
![]()
na joo.beje,tu ne pries vandentieki gyveni?
M.I.L.K. parašė:
na joo.beje,tu ne pries vandentieki gyveni?![]()
neee, as gedimino gatvej devynauksty prie iki gyvenu
M.I.L.K. parašė:
na sveikit![]()
ir beje,sveikinu![]()
![]()
planuojat ar jau yra?
![]()
ir smagu kad mokslai pagaliau bus sutvarkyti![]()
yra planuose
giedrerim parašė:
ar planuose apie tai ka manau?![]()
taip taip
jau seniai planuose
Va va kokie planai pasirodo
as tik uz tai, kad tarp vaiku butu nedidelis amziaus skirtumas. Nes tada ir poreikiai panasus ir maistas ir pramogos ir visa kita, daiktai visi dar like zinios ir potyriai sviezus. O tarp maniskiu 6 metai tai kosmaras. 0 bendru dalyku. Vyresneli jis tik nervoja. Nieko neleidzia imti i savo kambari net neisileidzia uz tai ir vaikstom mudu su mazyliu kaip seamo dvuniai
ir i tulika kartu ir praustis kartu
vargina labai tas jo sekiojimas. O va butu dviese panasaus amziaus manau surastu ka nuveikti abu kartu, o ne mamai is paskos i skvernus isikibes vaikscioti.
_RaSkiLa_ parašė:
Va va kokie planai pasirodoas tik uz tai, kad tarp vaiku butu nedidelis amziaus skirtumas. Nes tada ir poreikiai panasus ir maistas ir pramogos ir visa kita, daiktai visi dar like zinios ir potyriai sviezus. O tarp maniskiu 6 metai tai kosmaras. 0 bendru dalyku. Vyresneli jis tik nervoja. Nieko neleidzia imti i savo kambari net neisileidzia uz tai ir vaikstom mudu su mazyliu kaip seamo dvuniai
vargina labai tas jo sekiojimas. O va butu dviese panasaus amziaus manau surastu ka nuveikti abu kartu, o ne mamai is paskos i skvernus isikibes vaikscioti.
O man labai patinka mano vaiku metu skirtumas
11metu pats "gazas"
Aisku poreikiu bendru jokiu,bet ir piktumu nera.Uzauginau viena,visa demesi meile tik vienam atidaviau,o dabar,kaip sunui tos mamos tiek nereikia,galiu atsiduoti dukrytei
_RaSkiLa_ parašė:
Va va kokie planai pasirodoas tik uz tai, kad tarp vaiku butu nedidelis amziaus skirtumas. Nes tada ir poreikiai panasus ir maistas ir pramogos ir visa kita, daiktai visi dar like zinios ir potyriai sviezus. O tarp maniskiu 6 metai tai kosmaras. 0 bendru dalyku. Vyresneli jis tik nervoja. Nieko neleidzia imti i savo kambari net neisileidzia uz tai ir vaikstom mudu su mazyliu kaip seamo dvuniai
tai juk zinojei apie tuos planus
o ka jam daryti vargsiukui , kad vienas, galvoji man bus kitaip? irgi sekios ispaskos, jau dbr su vaikstyne atleke i virtuve ieskoti jei kambary nera manes
Veronikutė... parašė:
O man labai patinka mano vaiku metu skirtumas![]()
11metu pats "gazas"
Aisku poreikiu bendru jokiu,bet ir piktumu nera.Uzauginau viena,visa demesi meile tik vienam atidaviau,o dabar,kaip sunui tos mamos tiek nereikia,galiu atsiduoti dukrytei
![]()
Na jei tarp mano vaiku butu 11 metu skirtumas tai nzn, jau pensijoj sedesiu as
_RaSkiLa_ parašė:
Na jei tarp mano vaiku butu 11 metu skirtumas tai nzn, jau pensijoj sedesiu as![]()
pencijoj
Nu nebent pirma gimdei virs 40metu
Man iki pencijos dar puse mano amziaus reikia nugyventi......,o ir siaip ne viena mama pazystu kuriu vaiku amzius daugiau nei 10 metu ir jomsiki pencijos toli grazu.....Pirma pasigimdziusios perkopusios 20m,o antra virs 30 ir dar iki pencijos gali gyventi 30 metu
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai