rtp. parašė:
Na mamytes gal pasidalinsit idejomis ka gaminsit ar gaminot pietums? kazkaip viskas atsibode ir siaip idejos isseko![]()
![]()
karbonadai su bilviu kose ir voveraiciu padazu, plius salotos kokios
rtp. parašė:
Na mamytes gal pasidalinsit idejomis ka gaminsit ar gaminot pietums? kazkaip viskas atsibode ir siaip idejos isseko![]()
![]()
karbonadai su bilviu kose ir voveraiciu padazu, plius salotos kokios
As nusipirkau kalakutienos farso. Tai dar desiu kiausini, siek tiek miltu ir morka smulkiai tarkuota, tada pakepsiu ir truputeli patroskinsiu. O salotas tai jauciu agurka supjaustysiu ir su grietine ir druska
O ryt kazka is krutineles darysiu. Jauciu kepsniukus kokius arba guliasa arba plova
Dar lydekaite turiu reiks issidarineti
_RaSkiLa_ parašė:
As nusipirkau kalakutienos farso. Tai dar desiu kiausini, siek tiek miltu ir morka smulkiai tarkuota, tada pakepsiu ir truputeli patroskinsiu. O salotas tai jauciu agurka supjaustysiu ir su grietine ir druskaO ryt kazka is krutineles darysiu. Jauciu kepsniukus kokius arba guliasa arba plova
![]()
![]()
Dar lydekaite turiu reiks issidarineti![]()
ryt atvarau pietums
as tai balandeliu dariaus snd, prisiviriau pilna puoda, kazin ar suvalgysiu tieks
_RaSkiLa_ parašė:
Gal kas perkate versiena? Kur man jos rasti didziajam turguj jei isvis db jos yra?![]()
Sunku manau butu dabar gauti versienos,nebent turgui,bet ir tai kazin,jei reikia visai jauno versiuko mesytes.
As siandien nieko nedariau,o ryt kepsiu kepsniukus is kiaulienos..
romada.lt/gardumelis/menkes-file-su-duonos-plutelevideo/ sendien sita gaminau tik deja skanu man vienai buvo,nes kitiem netradiciska keistai i duonos plutele ziurejo
tai valgysiu ilgai,man skonis kokio ir tikejaus
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai